Magazin 09.12.2019 00:30

NİRAN ÜNSAL "BU İŞİN MANEVİYATI, MADDİYATTAN DAHA DEĞERLİ"

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal önceki gece Dalmaz Center'da sahne aldı.
NİRAN ÜNSAL "BU İŞİN MANEVİYATI, MADDİYATTAN DAHA DEĞERLİ"

Kendisini dinlemeye gelenleri "Beyaz Gül" isimli şarkıyla selamlayan Niran Ünsal gece boyunca söylediği şarkılarla unutulmaz dakikalar yaşattı. Mekanı tıklım tıklım dolduran Ünsal hazırladığı repertuvarıyla da sevenlerinin gönlünde taht kurdu.

Türk sanat müziğinden parçalarda seslendiren Ünsal, şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet edip hasret gidermeyide ihmal etmedi. "2007 yılında Özcan Deniz'e verdiğim şarkıyı söyleyeceğim. Vallahi hangi memlekete, hangi ülkeye gitsek ben bu şarkıyı girdiğim andan itibaren devamı geliyor. Bir müzisyen için, bir besteci için en kıymetlisi bu. Tabii satarken güzel bir para alıyoruz o ayrı ama işin bir de manevi boyutu var. İnanın dünyevi hiç bir şey karşılayamaz. Özcan Deniz'le önlü arkalı Menemen'de sahne aldık. Ben okudum bu şarkıyı ve sonrasında Özcan okudu. Yüz bini aşkın kişiyle bereber söyledik bu şarkıyı." diyerek "Nasip Değilmiş" isimli parçayı seslendiren başarılı sanatçı, "Şimdi Özcan Deniz'in yeni albümüne de iki şarkı verdim. Yine dört ayak üstüne düştü vallahi. Bizim onunla enerjimiz müzikal anlamda tutuyor. Yolu bahtı açık olsun. Şarkının adı "Allah Büyük" bu arada. Diğer söylediği şarkı da benim eski bir şarkım. 2009 yılında çıkardığım "Ben Yine Kendimle" şarkısını da yeni albümünde okudu." sözleriyle ünlü sanatçıya verdiği şarkıyı seslendirdi.

Yaklaşık olarak iki saatlik performansının son bölümlerinde kendi şarkılarını seslendiren Niran Ünsal alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahnesini bitirdi.