Halkbank web
Ekonomi 09.04.2021 07:49 Güncelleme: 08.04.2021 22:45

NUTRICIA TÜRKİYE'YE ALTI ÖDÜL

Nutricia Türkiye, şirketlerin inovatif başarılarını ödüllendiren tek program olan Stevie Awards'un yeni programı MENA Stevie Awards'ta, üç insan kaynakları uygulaması ile altı kategoride ödül kazandı.
NUTRICIA TÜRKİYE'YE ALTI ÖDÜL

Ödüle layık görülen uygulamalar; genç liderlerin kendi geleceklerini şekillendirmelerine olanak tanıyan “Yeni Nesil Liderlik & Gelişim Programı”, şirket içindeki tüm konuların şeffaflıkla değerlendirildiği “Nutricia’nın Sesi: Kültür Projesi” ve çalışanların fiziksel, zihinsel, duygusal sağlığını destekleyen “Nutriwell” kurumsal esenlik projesi olarak sıralandı.

Nutricia Türkiye, 2002 yılından bu yana düzenlenen Stevie Awards’un Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan yeni programı MENA Stevie Awards’ta, üç İK uygulaması ile altı kategoride ödüle layık görüldü. Aralarında Türkiye’nin de olduğu 17 ülkeden 500’e yakın projenin başvurduğu ödüllerde, yıl içinde kaydedilen inovatif başarılar dikkate alındı.

Birçok ülkeden farklı firmaların yarıştığı ve insan kaynakları projelerinin, başarılarının, takımlarının ve profesyonellerinin değerlendirildiği en prestijli organizasyonlardan biri olarak gösterilen Stevie Awards’ta, Nutricia Türkiye’nin “Yeni Nesil Liderlik & Gelişim Programı”, En Yenilikçi İnsan Kaynakları Süreci kategorisinde altın ödül alırken, Çalışan Bağlılığını Güçlendiren En Yenilikçi İnsan Kaynakları Uygulaması kategorisinde bronz ödül kazandı. “Nutricia’nın Sesi: Kültür Projesi”, En Yenilikçi İnsan Kaynakları Süreci ve Çalışan Bağlılığını Güçlendiren En Yenilikçi İnsan Kaynakları Uygulaması kategorilerinde bronz ödüle layık görüldü. “Nutriwell” uygulaması ise En Yenilikçi İnsan Kaynakları Süreci kategorisinde gümüş, Pandemi Dönemindeki En Yenilikçi Well-Being Projesi kategorisinde ise bronz ödül kazandı. Ödüller, 2 Haziran 2021’de düzenlenecek çevrim içi törenle takdim edilecek.