Spor 12.02.2019 14:52

Obradovic Bahçeşehir Koleji Maçına Odaklandı

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic ve takım kaptanı Melih Mahmutoğlu, Ankara'da yarın oynayacakları Türkiye Kupası çeyrek final maçı hakkında, kulüp sitesine açıklamalarda bulundu.
Obradovic Bahçeşehir Koleji Maçına Odaklandı

Fenerbahçe Beko, yarın Türkiye Kupası çeyrek final maçında Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. 

Bu önemli karşılaşma öncesinde Sarı Kanaryalar'ın başarılı başantrenörü Zeljko Obradovic, kupaya odaklandığını, "Türkiye Kupası çok spesifik ve özel bir organizasyon. Eleme usulü maçlar oynanacak ve bu formatı düşünerek hazırlanmalıyız. Öncelikli hedefimiz, oynayacağımız ilk maç olan Bahçeşehir Koleji mücadelesine hazırlanmak olacak. Şu anda sadece buna odaklanıyoruz." ifadeleriyle dile getirdi.

İstanbul ekibinin kaptanı Melih Mahmutoğlu ise, kupa ve Bahçeşehir Koleji maçı öncesinde şu açıklamalarda bulundu:

"Her sezon mücadele ettiğimiz tüm kupaları kazanabilmek için yola çıkıyoruz ve Türkiye Kupası da bunlardan biri. Ligimizin ilk yarısını en iyi şekilde bitiren sekiz takım bu organizasyonda bir araya gelecek. Kupada ilerleyebilmek ve mutlu sona ulaşabilmek için her maçı tek tek düşünmek ve adım adım ilerlemek gerekiyor. 13 Şubat Çarşamba günü Bahçeşehir Koleji maçıyla kupa mesaimiz başlayacak. Onların iyi ve yetenekli bir takım olduklarını biliyoruz. İlk sezonları olmasına rağmen ligimize renk kattılar ve şimdi de kupada rakibimiz oldular. Ligdeki maç oldukça çekişmeli geçmişti. Bizim öncelikli hedefimiz Bahçeşehir Koleji’ni mağlup etmek ve yarı finale yükselmek. Adım adım gideceğiz. Fenerbahçe taraftarı bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyor, Ankara’da da böyle olacaktır. Biz iyi bir takımız ama en büyük gücümüz şüphesiz taraftarımız. Onların da desteğiyle Ankara’da sezonun ilk kupasını kaldırmak istiyoruz."