Vakıf Katılım web
Magazin 06.12.2018 02:10 Güncelleme: 06.12.2018 08:13

Ödüller Sahiplerini Buldu

DenizBank ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen DenizBank İlk Senaryo İlk Film yarışmasının kazananları önceki akşam Raffles Otel'de düzenlenen törenle belli oldu.
Ödüller Sahiplerini Buldu

Yarışmada senaryo dalında birincilik ödülüne ‘İstasyonlar’ isimli senaryosuyla Nisa Yıldırım layık görüldü. Süleyman Arda Eminçe’nin ‘Suç Unsuru’ yapımı ise ilk film kategorisinde Büyük Ödül kazandı. İrem Sak’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede, Murat Dalkılıç ile sahne alarak misafirlere müzik ziyafeti sundu.

 “O trajediyi oynamak isterim demek istemiştim”

 


Murat Yıldırım’la atv ekranlarında yayımlanan bir dizide rol almaya hazırlanan oyuncu Hatice Şendil geceye yapımcı eşi Burak Sağyaşar ile katıldı. Geçtiğimiz günlerde, trafik kazasında hayatını kaybeden Galler Prensesi Lady Diana’nın hayatını canlandırmak istediğini söyleyen Hatice Şendil, yanlış anlaşıldığından bahsetti. Şendil, “O çok yanlış anlaşıldı. O acıları yaşayan, prenses olmadan önce ki durumu çok önemliydi. O trajediyi oynamak isterim demek istemiştim aslında” dedi.

 Neslihan Bakü’de

 


Ödül töreninde jüri olan yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’ün Bakü’de olduğunu söyledi. Geçtiğimiz haftalarda uzun saçlı haliyle hayranları tarafından ‘Erkenci Kuş’ dizisinde rol alan oyuncu Can Yaman’a benzetilen Kadir Doğulu, muhabirlerin benzerlikle alakalı sorularına,  “Onu İngiltere’de bir film için uzatmıştım, senaryo gereği uzat derler kısalt derler biz onu yaparız. Birine benzetilmek normal” diyerek cevap verdi.

 Konserde düşmüş

 Gecede mini bir konser veren Murat Dalkılıç yeni tarzı ile dikkat çekti. Saçlarını yeni çıkaracağı albüm için uzattığını söyleyen şarkıcı, “Proje için saçlarımı uzattım. Film değil, bu ay bir şarkı çıkaracağım” dedi. Geçtiğimiz günlerde bir konserinde sahneden düştüğünü söyleyen Murat Dalkılıç, ”Geçtiğimiz günlerde bir sahne iken düştüm. Ama hangi sahne olduğunu söylemem sonra görüntü bulursunuz” diyerek kahkaha attı. Oyuncu Hande Erçel’le kısa bir süre aşk yaşayan şarkıcı, Erçel’le barıştıkları haberleri hakkında sorulan soruları cevapsız bıraktı.