Magazin 07.04.2021 04:45 Güncelleme: 07.04.2021 08:06

"Oğlumun Instagram'ı yok"

Ebru Şallı, önceki gün Nişantaşı'nda bulunan bir klinikten çıkarken görüntülendi.
"Oğlumun Instagram'ı yok"

Bağışıklık sistemini güçlendirmek için ilaç takviyesi aldığını söyleyen Ebru Şallı,  pilates ve spor dışında doktor kontrolünde damardan ilaç alınması gerektiğini ifade etti. Geçtiğimiz günlerde eşi Uğur Akkuş ile Maldivler’da tatil yapan Ebru Şallı, tatili soran muhabirlere “Güzel geçti. Sıcak hava iyi geldi.” açıklamasında bulundu. EBRU markası ile internet üzerinden satış yapan Ebru Şallı, işlerinin iyi olup olmadığının sorulması üzerine “Pandeminden dolayı iyi olan bir sektör yok. Market alışveriş dışında. Ben kendi markam olarak online alışverişte iyiyim. AVM’lere eskisi kadar gidilmiyor.” dedi.

Pilates videoları geliyor

Ebru Şallı, uzun süredir ara verdiği pilates paylaşımlarına yeniden başladığını söyledi. Takipçilerinde yoğun istek olduğunu ifade eden Şallı, “Herkes çok sevinmiş. Uzun süredir paylaşmıyordum, bugün ilk videomu attım. İnsanlardan rekor etkileşim aldım. Biraz dürttüler beni. Geçen hafta YouTube çekimlerine de başladık. Daha kimse bilmiyor. Madem televizyonda pilates yapamıyoruz YouTube’da yapacağız” diye konuştu.

Çocukların yeri TikTok’lar değil 

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde 7 yaşındaki kızı Hira’nın TikToker’lara 7 bin TL kaptırdığını açıklamıştı. Akalın’ın yaşadığı bu olayın hatırlatıldığı Ebru Şallı, “TikTok’lar bence çocukların yeri değil” diyerek şöyle konuştu: “Çocuklarıma TikTok, sosyal medya konusunda pek izin vermiyorum. Zaten onların ilgi alanı değil. Oğlumun Instagram’ı yok. Çok şükür kitap okuyabilen, spor yapan, bir çocuk yetiştirdim. Sosyal medyada hepimiz varız ama çocukların çok küçük yaşlarda TikTok’larda danslar falan bana biraz fazla ve aşırı geliyor. Anne babaları şunu önerebilirim. Daha çok spora, kitaba yönlendirsinler. Malum okullar tatil evde okul ortamı yaşatabilirler. Çocuklara çocukluğunu yaşatmalıyız. TikTok’lar bence çocukların yeri değil. Yeni nesil bunlardan etkileniyor ama anne babalar bunu göstermezse etkilenmezler.” Ebru Şallı, muhabirlerin “Demet hanım biraz daha dikkatli olsun diyebilir miyiz?” sözüne ‘Tabii’ şeklinde karşılık verdi.