Magazin 31.03.2019 00:30 Güncelleme: 30.03.2019 21:53

Okan Bayülgen'den eski eşine destek 

Tamer Karadağlı'nın İngiltere'deki çapkın bir bakan yardımcısını canlandırdığı "İkinin Biri" adlı oyun geçtiğimiz akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahnelendi.
Okan Bayülgen'den eski eşine destek 

Oyunu izlemeye gelenler arasında, oyunda rol alanZeyno Günenç’in eski eşi Okan Bayülgen de vardı. Bayülgen oyunu kız arkadaşı Selin Atasoy ile birlikte seyretti.

Trump Alışveriş Merkezi’nin gösteri merkezindeki oyunu izlemeye gelenler arasında ayrıca Tan Sağtürk ve eşi Alona Ataberk ile Ali-Aysun Kocatepe çifti de vardı. Ünlü isimler oyun öncesi objektiflere poz verdi.

Volkan ve Bora Severcan kardeşlerin kurucusu olduğu Tiyatro Sahnekarlar’ın oyunu olan “İkinin Biri”, bakan yardımcısının eşiyle birlikte kaldığı otelde bakanlıktaki sekreter ile yaptığı aşk kaçamağını; özel kalem müdürü, otel çalışanları ve beklenmedik misafirlerin dahil olmasıyla yaşanan karmaşayı komik bir dille anlatıyor. Oyunun kadrosunda; Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Sefa Zengin, Esra Sönmezer, Bora Severcan, Haluk Özenç, Rabia Aramağan, Hacı Ali Açıkgöz ve Zuhal Yalçın yer alıyor.