Magazin 18.12.2018 02:00 Güncelleme: 17.12.2018 20:58

"Öldüm,Öldüm,Dirildim"

Uludağ'ın en renkli kış festivali 'Snowweekend 2018'in açılışına ünlü şarkıcı İrem Derici damgasını vurdu. 
"Öldüm,Öldüm,Dirildim"

Medorg ev sahipliğinde Uludağ sezon açılışının gerçekleştirildiği ‘Snowweekend 2018’de müzikseverler 24 saat kesintisiz, karın, müziğin ve eğlencenin tadını çıkarttı. Birbirinden ünlü DJ’lerin performanslarını sergilediği festivalin açılışında Karinna Hotel'de konser veren İrem Derici, zirveye damgasını vurdu. Sahne performansı, repertuvarı ve dansçılarıyla gerçekleştirdiği muhteşem şovuyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan İrem Derici’nin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Öldüm Öldüm, Yeniden Dirildim

 Sahne de kendisini dinleyen hayranlarıyla zaman zaman sohbet eden İrem Derici, yaklaşık 2 yıl önce geçirdiği anoreksiya rahatsızlığının ardından yaşamanın ne olduğu yeniden öğrendiğini ifade etti. Ünlü şarkıcı ‘ 2 yıl önce hatırlarsınız ‘Ben öldüm öldüm, sonra yeniden dirildim. Hani bir deri bir kemik kalmıştım. Şu anoreksiya denen illet hastalık varya beni az daha yok ediyordu. O dönem yaşadıklarımı size anlatamam. 41-42 derece ateşle yaşamaya hayatta kalmaya çalışıyordum. Her an yüksek ateşten dolayı halüsinasyonlar görüyordum. Belki inanmazsınız ama ordan bile bir şey aldım. Ateşli haldeyken bir gece bir halüsinasyon gördüm ve kafamda rengarenk peruklarla dolaşıyordum  O an gördüğüm halüsinasyonu bir klibimde kullandım. Onun için artık hayatın tadını çıkartıyorum’ dedi. 

Yıldız Tilbe’yi Görünce Dünyam Durdu

Sahnede Yıldız Tilbe şarkısını seslendiren ve büyük alkış alan İrem Derici, ünlü sanatçı yaşadığı ilginç tanışma hikayesini ise şu sözlerle anlattı, ‘Her sanatçının çocukluğundan itibaren çok sevdiği sanatçılar vardır. Bende Yıldız Tilbe’yi çok seviyordum. Daha yeni yeni ünlü oluyorum. Yıldız Tilbe şarkılarını söylüyorum ve kendisiyle tanışmayı çok istiyorum. Bir gün bir defileye gittik, sonrasında bir yerde sohbet ediyoruz. Arkamdan birisi geldi kafamı ısırdı. O sinirle tam arkamı dönüp iki kelam sallayacaktım. Bilirsiniz argo ve küfürü hiç sevmem. Bir baktım Yıldız Tilbe ve bir an da benim dünyam durdu’ dedi.