Vakıf Katılım web
Magazin 24.02.2016 04:01

'Onun evdeki adı Bergüş'

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti önceki akşam Taksim'de bir tiyatro oyununu izlemeye gitti. Çift, oyun öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ergenç, "Eşim Bergü daha önce seyretti ve bana oyunu çok methetti. Ben de merak…
'Onun evdeki adı Bergüş'

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti önceki akşam Taksim'de bir tiyatro oyununu izlemeye gitti.

Çift, oyun öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ergenç, "Eşim Bergü daha önce seyretti ve bana oyunu çok methetti. Ben de merak ettim" deyince, gazeteciler; "Eşinize Bergü diye mi hitap ediyorsunuz?" diye sordu. Ergenç bu soruya gülümseyerek "Evet, öyle diyorum" diye yanıt verdi. Bergüzar Korel ise gazetecilerin; "Son dönemlerde sizi en çok etkileyen kadın oyuncularımız hangisi?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Tüm kadın oyuncular; içine kendimi de dahil ediyorum." Korel-Ergenç çifti; beğendikleri bir dizi olup olmadığını öğrenmek isteyen gazetecilere "Biz evde dizi izlemiyoruz" dedi. 

Yalan haber deyip savcıya başvurdu

Ziynet Sali, geçtiğimiz günlerde 'Çocuk yapacak adam aranıyor' haberleriyle gündeme gelmişti. Bu ifadelerin kendisine ait olmadığını söyleyen ünlü şarkıcı, hukuk savaşı başlattı. Sali, haber yüzünden hakarete uğradığını söyledi. Şarkıcı, habere yer verip yorumlarla kendisi hakkında hakaret içerikli ifadelerle dolu bir metin yayınlayan bir magazin sitesini de savcılığa şikayet etti. (Sabah)