Magazin 15.08.2018 02:00 Güncelleme: 14.08.2018 17:33

Öpücük Molası

Mucize' filmindeki rolü ile tanınan Seda Tosun, geçtiğimiz hafta nişanlandığı müzisyen Eymen Adal ile birlikte önceki gün Bebek'te el elle yürüyüş yaparken görüntülendi.
Öpücük Molası

Sağlıklı yaşam için birlikte adım atan ikili, daha sonra Bebek Parkında mola verdiler. Parktaki çimlere oturup bir yanan yorgunluk atan diğer yandan sohbet eden ikili zaman zaman romantik anlarda yaşadılar. Öpücüklerin havada uçuştuğu kısa molada gazetecilerin kendilerini görüntülediğini fark eden çift bir anlık tedirginlik yaşadı.

 Daha sonra yanlarına gelen muhabirlerin sorularına oldukça sıcak kanlı bir tutum içerisinde yanıt veren ikili, daha önce kasım ayı olarak belirledikleri düğün tarihlerini öne çektiklerini belirttiler. ''Bu ay sonunda Şile’de evleneceğiz. Ben ve Eymen uzun zamandır düşünüyorduk ikimizin ortak kararı ile düğünümüzü Şile’de kumsal’da yapmak istiyoruz.'' diyen Seda Tosun, sözlerine şu şekilde devam etti: ''Birbirimizi çok seviyoruz ve birlikte çok mutluyuz. Hayatımızın en güzel anlarını ve en heyecanlı günlerini yaşıyoruz. Kendi mucizemizi yaratıyoruz.''