Emlak 23.10.2017 12:42

Orta gelirli için "İnciyaka Ankara" da Fiyatlar Lansmana özel 449 bin TL'den başlıyor

Ankara'nın en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgelerinden Mamak'ta yükselen "İnciyaka Ankara", konforlu daireleri ve prestijli cadde mağazalarıyla dikkat çekiyor.
Orta gelirli için "İnciyaka Ankara" da Fiyatlar Lansmana özel 449 bin TL'den başlıyor

Başkentin yenilenen yüzü Mamak’ta 

Ankara'nın en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgelerinden Mamak'ta yükselen "İnciyaka Ankara", konforlu daireleri ve prestijli cadde mağazalarıyla dikkat çekiyor. Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat Ortak Girişimi olan lüks konut projesi İnciyaka Ankara, 200 Milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Orta gelir grubu yatırımcıları hedef aldığı belirtilen projede daireler, lansman dönemine özel 449 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Ender İnşaat Genel Müdürü Hüseyin Duman ve Kıbrıs İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Soylu ile Kıbrıs İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Soylu, proje hakkında bilgiler verdi. 

"Orta gelirli için lüks konut" 

Projenizin genel özellikleri nelerdir? 

Selçuk Soylu: Ankara'da lüks konutu orta gelirli insanların alacağı fiyatla sunduk. İnciyaka Ankara, geniş ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Proje kapsamında toplam 276 lüks konut ve 25 ticari ünite yer alıyor. Projede 163 metrekare büyüklüğünde 3 + 1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4 + 1 daire tipleri bulunuyor. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirtilen tüm dairelerde ayrıca 10 metrekare büyüklüğünde bir yemek odası daha planlanıyor.

Akıllı bina konseptiyle 

Öne çıkan özellikleri nelerdir?

 Selçuk Soylu: İnciyaka Ankara'yı bölgenin ilk spor ve sosyal yaşam alanlarına sahip, güvenlikli, otoparklı markalı konut projesi olarak konumlandırıyoruz. Lüks ve konforlu detaylara sahip proje, akıllı bina konsepti özellikleriyle diğer projelerden ayrışıyor. 24 saat güvenlik sistemi ve plaka tanıma sistemiyle site içinde güvenlik en üst düzeyde sağlanıyor. Ayrıca dairelerde bulunan yerden ısıtma ve ses yalıtımın yanı sıra her bir bağımsız bölümün tükettiği enerji kadar ödeme yapmasını sağlayan kalorimetre özelliği de konut alıcılarına avantaj sağlıyor. 

Projenin sosyal yaşam alanlarından bahseder misiniz? 

Hüseyin Duman: Kesintisiz 15 bin metrekare yeşil alana sahip proje, zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Fitness merkezi, sauna, Fin hamamı ve açık spor alanlarının bulunduğu projede ayrıca çocuk oyun alanları, gölet, bahçe içinde kamelyalar, yürüyüş ve bisiklet yolları yer alıyor. Projede her bir konut için 1 kapalı otoparkın yanında açık misafir otoparkı da sunuluyor.

"Prim yapacak bölge" 

*Neden bu bölgeyi tercih ettiniz? Projenin bölgeye katkısı ne olacak? 

Hüseyin Duman: Çankaya'nın devamı olarak planlanan ve büyük değişimle Ankara'nın yeni merkezlerinden biri haline gelecek olan Mamak bölgesi, hayata geçirilen yatırımlar ve markalı projelerle Yeni Mamak olarak nitelendiriliyor. Yeni Mamak'ın ilk markalı konut projesiyiz. Çok hızlı gelişen ve yatırım potansiyeli yüksek bir bölgede yer alıyoruz. Ankara'ya katma değer oluşturmaktan dolayı mutluyuz. Çankaya ve Çevre yoluna yakın bir mesafede yer alan projemiz birçok AVM’nin de yanı başında konumlanıyor. İnciyaka Ankara'dan Esenboğa Havalimanı'na, Samsun yoluna, Konya yoluna son derece kolay ulaşım imkanı var. Hızla prim yapması beklenen bu lokasyonda vatandaşlara yatırım yapmalarını öneriyoruz.

Fiyatlarınız nasıl, kampanyalarınız var mı ?

 Serkan Soylu: 3+1 dairelerimiz lansmana özel 449 bin TL'den başlıyor. İnşaa çalışmalarının devam ettiği projede teslimler 2019’da yapılacak.

Satışlarınız ne durumda?

Hüseyin Duman: Lansman öncesi de projemize büyük rağbet vardı, satışlarımız %25 seviyelerine ulaştı. Lansman öncesi satışlarımızın bu mertebeye ulaşması ne kadar doğru bir proje ortaya koyduğumuzun nişanesidir. Lansmanla birlikte talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Lansmanda ilgi gösteren tüm dost ve müşterilerimize bu vesile ile teşekkürlerimizi sunarız. Özellikle Mamak Belediye Başkanımız Sayın Mesut Akgül’e, Mamak Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Erdoğan Karadağ’a, tüm Mamak Belediye çalışanlarına, emeğini geçen Mimar, Mühendis, teknik ve idari tüm kadromuza teşekkürlerimizi sunarız.

Sizce ortaklığınız projenizi nasıl etkiledi? Ortak proje yapmaya nasıl karar verdiniz?

Selçuk Soylu: Ortaklığımız çok eskilere dayanmaktadır. Yön grup bünyesinde 1998 den başlayan Bellona bayiliğimiz bulunmaktadır. Ender inşaatın Ankara genelindeki kaliteli, başarılı, kurumsal marka etkisi ile Kıbrıs Ticaretin Mamak bölgesindeki köklü marka etkisi birleşmiş ve sonuç olarak güven, prestij, kalite ve ekonomiyi barındıran İnciyaka Ankara yı ortaya çıkarmıştır.

*Ankara'da yeni yatırımlarınız olacak mı? 

Hüseyin Duman: Ender İnşaat olarak; İncek Bulvarı üzerinde başlayacağımız Konut, home-oficce ve cadde mağaza karma konsept projemiz, Etimesgut Şeker mahallesinde Ayaş yolu üzerinde Bulvara cepheli Konut ve cadde mağaza karma konsept projemiz, Acity AVM bünyesinde Batıkent kavşağında yer alan eski carrefour arsası olarak bilinen arsada Konut, home-oficce ve cadde mağaza karma konsept projemiz bulunmaktadır. Bu yılsonuna kadar ruhsatlarımızı alıp 2018 de temellerini atmayı planlıyoruz.