Magazin 14.03.2018 08:00 Güncelleme: 14.03.2018 01:26

Otizmli Çocuklar İçin Bir Araya Geldiler

Diriliş Ertuğrul'da Marya karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Sera Tokdemir, Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer Ceceli aşkı için yazmış olduğu 'Saklımsın' şarkısından sonra, bu kez ünlü sanatçı Serdar Ortaç ile işbirliğine girdi.
Otizmli Çocuklar İçin Bir Araya Geldiler

Sera Tokdemir'in otizmli çocuklar için özel olarak yazdığı şarkısı, Serdar Ortaç tarafından bestelendi. Serdar Ortaç'ın bestelerine şarkı sözü yazarak bu konudaki yeteneği ile müzik piyasasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Tokdemir,"Ortaç gibi büyük bir müzik adamının bestelerini benim kalbimden kalemime yansıyan yaşanmışlıklarıma emanet etmesi benim için büyük onur" dedi. 

"Hazine ile tanışmışım"

Bu sözler karşısında mutlu olan Ortaç "300'e yakın bestesi var, ben kendisini oyuncu olarak tanıyordum. Sonra baktım ve bir hazine ile tanışmışım haberim yokmuş dedim. Kendisinde gençliğimdeki enerji var onda, benim bütün beste ve sözlerimi değiştirerek yeniden yarattı. Albüm yapması için ısrar ediyorum, oyunculuktan vazgeçmem diyor. Onu Etilerdeki sahneme davet ettim inanılmaz güzel bir performans gösterdi. Bu sözlerle bu yetenek zirveye çıkar.' dedi. Şarkının gelirini otizmli çocuklara bağışlanacağını belirten ikili, başka projelerde de beraber çalışacaklarının sinyallerini verdi. Sera Tokdemir, "Bu işten para kazanmayı amaçlıyoruz, kazandığımız paranın hepsini Otizm Vakfı'na bağışlayacağız" dedi.

İşte o şarkının sözleri ;

 OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN

Hiç kimseden bir eksiğim yok
Sadece biraz farklıyım
Beni görmezden geliyorsun ya
Bazen bunun farkındayım
Bence siyahsın beni anlamayınca
İşte o zaman bile ben renkliyim
Belki de beyazsın anladığında
Ve biliyorsun ki ben de senin gibiyim
Biliyorsun ki ben de senin gibiyim
Ben hazırım tutmaya elinden
Yeter ki emin ol sen de kendinden
Gökyüzümüz aynı güneşimiz de aynı
Aynı dünyaların aynı insanlarıyız
Ne sen benden farklı ne ben senden apayrı
Aynı dünyaların aynı insanlarıyız