Magazin 17.07.2018 02:00

Ozan Akbaba'nın Babalık Heyecanı

2017 yılında dünya evine giren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin İlyas'ı Ozan Akbaba ve Buket Arıkan geçtiğimiz Cuma günü (13-07-2018) 22:04'te doğan bebekleri ile apayrı bir mutluluk yaşıyor.
Ozan Akbaba'nın Babalık Heyecanı

Çift Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde 3.450 gr 52 cm olarak dünyaya gelen bebeklerine Ozan Ali ismini verdi.

Babalık heyecanı yaşayan Ozan Akbaba oğlu doğduktan sonra instagram hesabından paylaştığı postun altına;

"Hoş geldin oğlum. Bu tarih, doğduğun tarih Ozan Ali’im. Şu kısacık hayatımıza, içinde yanlışların da doğruların da bolca bulunduğu, acizane ruhumuzun bir nefeslik ömrüne yepyeni bir nefes kattığın hayatımıza girdiğin için sana ne kadar teşekkür etsek az.
Ozan Ali’m... Annen çok sabırlı, çok güçlü bir kadın oğlum. Senden tek bir isteğim olacak; anneni çok sev olur mu? Çünkü sen onu çok seversen dünyayı seversin, sen onu çok seversen hayatı, yaşamayı çok seversin, sen onu çok seversen insanı, doğayı, bitkiyi, hayvanı, uyumu, güzelliği, içinde güzellik barındıran herşeyi çok seversin. Yeryüzünde sevgi hakeden ne varsa eminim hepsini çok seversin... Avucunda dünyayı taşıyan anneni çok sev Ozan Ali ve tüm yanlışlarımıza rağmen bizi çok sev oğlum. Baban" yazdı.
Oyuncunun bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Eşi Buket Arıkan da "Böylesine masum, böylesine nurlu bir varlığın dünyaya gelmesine vesile olmak büyük şans. Allah isteyen herkese nasip etsin. Oğlumuzun ömrü uzun, huzurlu, sağlıkla geçen bir ömür olsun.” diyerek duygularını dile getirdi.