Magazin 10.07.2020 03:00

OZONLA VİRÜSTEN KORUNUYOR

Şarkıcı Berksan, pandemi süreci sonrası son dönemde yaygınlaşan ve bağışıklığı güçlendiren ozon tedavisi görmeye başladığını söyledi.
OZONLA VİRÜSTEN KORUNUYOR

Nişantaşı'nda doktoru Sevil Bali'nin kliniğini çıkışı görüntülenen şarkıcı "Daha çok böyle bahçe domatesi nereden alınır, ne yersek bize faydalı olur diye düşünüyorum artık, evde biraz daha kalsak işi ev hanımlığına bağlı yorduk. Sağlıklı olduğum için şükrediyorum. 'Nasıl korunurum, doğal beslenip hangi vitaminleri almalıyız?' bunları araştırıyorum. Ozon tedavisi yaptırmaya başladım, bağışıklığı güçlendiriyor, kanı temizleyip toksinlerden arındırıyor bu yöntem. Bu süreçte iyi olduğunu düşündüğüm için uygulamak istedim. Tamamen sağlığımı korumaya yönelik bir hayat yaşıyorum. Doktorum Sevil Bali bunun 10 seans yapılacağını söyledi ben de ikinci seansımı yaptırdım" dedi.

Ben o dünyanın içinde yokum

Hırslarından arındığını ve pop dünyasındaki yarıştan uzak olduğunu söyleyen Berksan "Dünyanın saçma sapan yarışlarını dert etmeyi de bıraktım, minimalist bir hayatım var daha mutluluk veriyor bana. Hırslardan hepsinden uzağım artık. Öyle bir dünyanın varlığından benim de haberim yok. Varsa da ben o dünyanın içinde yokum, müziğini yapan bir müzisyenim. O çarkın dişlerin arasında yokum bu yüzden marjinal gözükebilirim" diye konuştu.

Hande ahiretliğim

Berksan, genellikle yakın dostu Hande Yener'le birlikte çalıştıklarının hatırlatılması üzerine şarkıcı için 'Ahiretliğim benim o' ifadesini kullanıp şöyle devam etti: "Arkadaş olarak de iyiyiz o sebepten bir süre birbirimizden uzak kalmıştık şimdi arayı kapatmak için sımsıkıyız. Hande gelir alır, Hande 'yener' yani sonuçta ilk o alıyor. Kimseyi ayırdığım falan yok. Başka arkadaşlarımla çalışacağım zaman onlara da aynı saygıyı gösteriyorum"

 Bu kitleye kafa yormuyorum

Berksan ayrıca geçen günlerde bir ödül töreninde 'Yılın Şarkısı' ödülünü alan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'a üstü kapalı gödermede bulunup, sosyal medya fenomenlerine kafa yormadığını anlatıp şu sözlerle eleştirilerini sıraladı: "İllaki eğitim olmazsa olmaz diye düşünenlerden değilim yeteneği Allah verir. Dünya bir süreçten geçiyor hayatımıza yeni şeyler giriyor youtuberlar vesaire. Zaman içinde her şey yerine oturacaktır, bu insanların da seveni var onlara saygım var. Onlar oyunculuk yapmasın müzisyenlik yapmasın diyecek haddim yok. Sadece daha saygılı olmalarını isterim, bir ödül alınca daha sevgi ve saygı ile yaklaşsınlar, daha güzel olur bu daha şık olur. Başarının arkasına hanımefendilik beyefendilik daha yakışır. Bu kitle hakkında kafa yormuyorum yoksa hiç umrumda değil, ben kendime ve sevenlerime konsantreyim"