Güncel - Yaşam 25.03.2020 20:16

PANASONIC LIFE SOLUTIONS TÜRKİYE SPONSORLUĞUNDAKİ DÜNYA SAATİ BU YIL DÜNYA DAYANIŞMA SAATİ OLACAK!

Sürdürülebilir kalkınmanın insana yatırım ve doğal kaynakların bilinçli kullanımı ile gerçekleşeceğine inanan bir anlayışla faaliyet gösteren Panasonic Life Solutions Türkiye'nin ana sponsoru olduğu WWF'in (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Dünya Saati etkinliği, bu yıl 28 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında düzenlenecek.
PANASONIC LIFE SOLUTIONS TÜRKİYE SPONSORLUĞUNDAKİ DÜNYA SAATİ BU YIL DÜNYA DAYANIŞMA SAATİ OLACAK!

Sürdürülebilir kalkınmanın insana yatırım ve doğal kaynakların bilinçli kullanımı ile gerçekleşeceğine inanan bir anlayışla faaliyet gösteren Panasonic Life Solutions Türkiye’nin ana sponsoru olduğu WWF’in (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Dünya Saati etkinliği, bu yıl 28 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında düzenlenecek. Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Dünya Saati sadece evlerde gerçekleşecek ve dijital mecralardan paylaşılacak, Dünya Dayanışma Saati teması ile önemli bir farkındalık sağlanacak.  

"Doğa ve İnsana Dair Yeni Bir Başlangıç" için, ışıklar bir saatliğine kapatılacak…

WWF’in iklim krizine, doğal alanların ve türlerin yok oluşuna dikkat çekmek için 2007’den bu yana dünya genelinde ışıkların bir saat kapatılması çağrısı yaptığı ‘Dünya Saati’, 28 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında, Dünya Dayanışma Saati temasıyla bir kez daha Panasonic Life Solutions Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleşecek. Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Dünya Saati bu yıl yalnızca evlerden katılımla hayata geçirilecek.