Spor 13.02.2019 22:28 Güncelleme: 13.02.2019 22:47

Panathinaikos - Olympiakos Derbisinde Şok Gelişme

Yunanistan Basketbol Kupası'nda ezeli rakibi Panathinaikos OPAP ile karşılaşan Olympiakos, karşılaşmanın ikinci yarısına çıkmadı.
Panathinaikos - Olympiakos Derbisinde Şok Gelişme

Yunanistan Basketbol Kupası'nda Panathinaikos OPAP, OAKA'da bu akşam ezeli rakibi Olympiakos'u yarı final maçında konuk etti. İlk 20 dakikasının 40-25'lik Panathinaikos OPAP üstünlüğü ile çıkan karşılaşmanın ikinci yarısında şok bir gelişme yaşandı. Olympiakos, maçın hakemlerinin kötü yönetimi nedeniyle sahadan çekilme kararı aldı. Bu sonuçla Oly hükmen mağlup oldu ve Panathinaikos OPAP finale kaldı. Pao, şampiyonluk maçında PAOK Selanik ile karşılaşacak.

Karşılaşmadan çekilen Olympiacos'ta Genel Menajer Christos Stavropoulos, televizyona yaptığı açıklamada, “Midemiz bulandı. Artık bunları kaldıramıyoruz. Yetkililer artık bu konuda bir şeyler yapmalı." dedi.

Panathinaikos sahibi Dimitris Giannakopoulos ise, “Bunlar zaten planlanmış şeylerdi. Görünüşe göre oyuncularına paraları ödeyemiyorlar, havlu atıyorlar ve şimdi de hakemleri beğenmediklerini söylüyorlar. Belki de Aggelopoulos ailesi Olympiakos’tan ayrılmak istiyor ve bu yüzden de suçu bize ve hakemlere atıyordur. Bu kabul edilemez bir durum. Maçı sahada kazanır ya da kaybedersin” şeklinde bir açıklamada bulundu.