Magazin 06.08.2020 03:00

Pandemi sonrası 2 konser üst üste!

Türk pop müziğinin en güçlü ve etkili kadın sesi ''Burcu Güneş'', ülke olarak içinden geçtiğimiz zorlu pandemi sürecinin ardından sosyal mesafe kurallarına uygun olarak sevenleriyle buluşma imkanı yakalayan ilk isimlerden oldu.
Pandemi sonrası 2 konser üst üste!

Bayramda 2 gün üst üste Antalya'da sevenleriyle buluşan ''Burcu Güneş'', geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından da sevenleriyle buluşacağı günü ve konserleri dört gözle beklediğini dile getirmişti.

Eşsiz sahne performansının yanı sıra kendisine özel hazırlanan kıyafetiyle de izleyenleri sahnede büyüleyen ''Burcu Güneş'', 2 gün üst üste Antalya'nın en sıcak günlerinde tam bir bayram havası estirdi. ''Burcu Güneş'' gece boyunca hareketli şarkılarıyla hem eğlendirdi hem de kült olmuş şarkılarıyla uzun bir süre sonra sahnede birebir kalplere temas etmenin mutluluğunu yaşadı.

''Burcu Güneş'' pandemi süreciyle başlayan ve konserleri de ciddi anlamda sekteye uğratan sürecin biraz da olsa durulduğunu hissettirerek, konserlerinin de hız kesmeden devam edeceğini sevenleriyle paylaştı.