Magazin 05.12.2021 04:48

Performansları ile adeta kulakların pasını sildiler

Başarılı sanatçılar Linet ve Seccad Mehmedi peşpeşe sahne aldıkları Maslak Yeni Gazino sahnesinde performansları ile adeta kulakların pasını sildiler.
Performansları ile adeta kulakların pasını sildiler

YARIM KALAN HİKAYESİNİ TAMAMLADI...

Sahne öncesinde basın mensuplarını kulislerinde ağırlayan ikiliden Seccad Mehmedi; "İki yıl önce İstanbul'da en son bu sahnedeydim ve hemen akabinde pandemi patladı. Bu akşam bir anlamda yarım kalmış hikayemizi tamamlayacağız. O yüzden ayrı bir heyecan yaşıyorum." Sözleri ile duygularını dile getirirken yılbaşı akşamıda yine aynı mekanda Hülya Avşar'la aynı sahneyi paylaşacak olmanında kendisi için apayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu söyledi.

BEN ARTIK MÜZİĞİN ASKERİYİM.

Mehmedi'nin ardından basın mensuplarını kulisinde ağırlayarak kendisine yöneltilen sorulara samimi yanıtlar veren Linet, askerlikle ilgili sözlerine de açıklık getirdi. Aslında amacının espri yapmak olduğunu ancak konunun gereğinden fazla ciddiye alındığını dile getiren Linet, ''Aslında onu askerken söylemiş hatta bir röportaj bile vermiştim. Artık yaşımız belli. Biz artık müziğin askeriyiz. Dünyaya müzikle barışı getirmeye çalışıyoruz. Bunun içinde uluslararası sahnelerde sesimizi duyurmaya, müzikle barışı haykırmaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullanarak ülkesindeki Eurovision elemelerinde de yoluna tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi.

İSTANBUL'UN KRALİÇESİ LİNET DÜNYA TURUNA HAZIRLANIYOR

''İstanbul Kraliçesi'' adıyla bir dünya turnesinede çıkmaya hazırlanan Linet, oldukça heyecanlı olduğunu söyleyerek, ''Türkiye, Amerika ve bir çok ülkede konserler vereceğiz. Hatta serinin bir yerinde çölde bir açıkhava konseri bile var. 100 müzisyenden oluşan devasa bir ekip eşlik edecek bize. Tarifi imkansız duygular yaşıyorum.'' sözleriyle yaşadığı heyecanı basın mensupları ile paylaştı. 

"KENDİSİNİ TANIMIYORUM"

Geçtiğimiz haftalarda sahnede Aslı Şen ile yaşadığı olayı hatırlatan basın mensuplarına cevap veren Linet “Kendisini tanımıyorum, gazetelerde haber çıkınca gördüm ben zaten o an covid ile uğraşıyordum bakamadım tam.  Dediğim gibi kendisini tanımadığım için özrünü de göremedim, beni bilen biliyor ben herkesin yüzlerine bakıp söylerim şarkılarımı.” dedi.