Halkbank web
Ekonomi 11.05.2021 07:54

Philip Morris / Sabancı'da atama

Philip Morris / Sabancı bünyesinde gerçekleşen atama ile Strateji & Program Yönetimi Direktörlüğü görevine Emre Kozlu getirildi.
Philip Morris / Sabancı'da atama

Philip Morris / Sabancı’nın Strateji ve Program Yönetimi Direktörü Emre Kozlu yeni görevinde, şirketin strateji ve iş geliştirme alanlarındaki faaliyetlerinin yönetecek, aynı zamanda şirket içi Proje Yönetimi Ofisi’ne de liderlik edecek.

2003-2006 yılları arasında bankacılık ve yönetim danışmanlığı sektörlerinde görev alan Kozlu, Philip Morris / Sabancı organizasyonuna 2006 yılında katıldı. Türkiye’de; İş Geliştirme ve Planlama, Pazarlama, Satış ve Kurumsal İlişkiler fonksiyonlarında çeşitli roller üstlenen Kozlu, globalde ise Philip Morris International’ın Makedonya’daki iştirakinde Genel Müdür olarak görev aldı. Emre Kozlu atama öncesinde Philip Morris / Sabancı, Batı Ticari Bölgeler Müdürü görevini yürütmekteydi.

Emre Kozlu, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini ise London School of Economics’de tamamladı.