Ekonomi 24.11.2021 07:00

Polifarma'da Üst Düzey Atamalar

Türkiye sağlık sektöründe 35 yıldır üretim yapan yerli ve milli ilaç şirketi Polifarma'da üst düzey atamalar gerçekleşti. Fatih Zengin Mali İşler, Tedarik Zinciri Yönetimi ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, Nursel Gülsoy ise Kalite, Teknik Operasyonlar ve Üretim Fonksiyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine atandı.
Polifarma'da Üst Düzey Atamalar

Türkiye sağlık sektöründe 35 yıldır üretim yapan yerli ve milli ilaç şirketi Polifarma’da üst düzey atamalar gerçekleşti. Fatih Zengin Mali İşler, Tedarik Zinciri Yönetimi ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, Nursel Gülsoy ise Kalite, Teknik Operasyonlar ve Üretim Fonksiyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine atandı.

Yüzde 100 yerli sermayeli Polifarma İlaç’ınMali İşler, Tedarik Zinciri Yönetimi ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Zengin, Fabrikadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ise Nursel Gülsoy oldu.

22.11.2021 tarihi itibariyle yeni görevine başlayan Fatih Zengin, 28 yılı aşkın süredir Polifarma’da çalışıyor. Polifarma’da 2 yıl Muhasebe Şefi, 19 yıl Finans Müdürü olarak görev yapan Zengin, iki yılı aşkın süredir Mali işler Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

Ankara Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü mezunu olan, yüksek lisansını da aynı üniversitede biyoteknoloji alanında tamamlayan Nursel Gülsoy, 22.11.2021 itibarıyla görevine başladı. İş hayatına ilaç endüstrisinde Kalite Kontrol Analisti olarak başlayan Gülsoy, yaklaşık 20 yıl sektörde Kalite Kontrol Şefi/Müdürü olarak çalıştı. Ardından Üretim Müdürü, Fabrika Müdürü gibi pozisyonlarda görev yapan Gülsoy, son olarak bir danışmanlık firmasında Proje Müdürü ve GMP Danışmanı olarak çalışıyordu.