Magazin 29.09.2022 12:32

POP MÜZİĞE TAZE BİR NEFES: ARDA FOSTER

Farklı tarzıyla dikkat çeken Arda Foster solo kariyerinin ilk single'ı 'Gına Geldi' ile pop müziğe yeni bir soluk getiriyor. Sürükleyici ritmi ve akılda kalıcı sözleriyle güçlü bir hit adayı olan 'Gına Geldi'de Arda Foster sabrımızı zorlayan herkese sesleniyor.
POP MÜZİĞE TAZE BİR NEFES: ARDA FOSTER

Farklı tarzıyla dikkat çeken Arda Foster solo kariyerinin ilk single'ı 'Gına Geldi' ile pop müziğe yeni bir soluk getiriyor. Sürükleyici ritmi ve akılda kalıcı sözleriyle güçlü bir hit adayı olan 'Gına Geldi’de Arda Foster sabrımızı zorlayan herkese sesleniyor.

Müzik hayatına çocuk yaşta Türkiye’nin ilk ‘boyband’lerinden biri olan Boycott ile başlayan Arda Foster aradan geçen yıllarda olgunlaşan tarzı ve gelişen müzikalitesiyle geri döndü. Sektörün profesyonel isimleriyle hazırladığı, solo kariyerinin ilk single’ı ‘Gına Geldi’yi yayınlayan 23 yaşındaki genç müzisyen müzik listelerinde fırtınalar estirecek.

Sözü ve müziği Efe Burak'a ait şarkıda Arda Foster hem ikili ilişkilerde haddini aşanlara hem de sosyal medyada sanal isimlerin arkasına saklanarak sözlü saldırılarda bulunanlara sesleniyor. "Gına geldi, sussan artık" sözleriyle söz konusu kişilere haddini bildiren şarkı kısa sürede dillere marş olacak.

Baran Etik'in düzenlediği 'Gına Geldi'de bir de sürpriz var. Arda Foster'ın yakın arkadaşı olan Nez, dostunu kırmadı ve vokal yapmak için stüdyoya girdi. Nez'in vokalleri şarkıya ayrı bir renk kattı. Buğra Karaçam’ın yönettiği klipte Arda Foster’a model Eya Benjamin eşlik etti.

Arda Foster “Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve harika bir ekiple hayata geçirdiğimiz projemiz sonunda yayınlandı. ‘Gına Geldi’ solo kariyerimin ilk şarkısı ve devamı da gelecek. Çok güvendiğimiz bu single’ın beğenileceğini düşünüyorum” dedi.