Kültür Sanat 03.09.2019 15:20

POP MÜZİĞİN PRENSİ EDİS, VADİ AÇIKHAVA'DA

Bu yazın başında açılan ve kısa sürede ünlü yıldızların gözde konser mekanı haline gelen, İstanbul'un en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, orman kıyısındaki muhteşem atmosferiyle birbirinden ünlü sanatçıları U.S POLO ASSN. AÇIKHAVA KONSERLERİ ile hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
POP MÜZİĞİN PRENSİ EDİS, VADİ AÇIKHAVA'DA

1 Aralık 2014'te çıkardığı ‘Benim Ol’ single çalışması ile patlayan genç yıldız Edis 5 yıl içinde Türk pop müziğin prensi haline geldi. Art arda çıkardığı single şarkıların ardından 2018’de yayınladığı ‘An’ albümüyle yerini iyice sağlamlaştırdı. Milyonlarca hayranını peşinden sürükleyen Edis 6 Eylül’de Vadi Açıkhava sahnesini adeta ateşe verecek. Muhteşem sahne şovları, kıvrak dansları, özel repertuarı ve bitmek bilmeyen enerjisi ile konuklara unutulmaz bir gece yaşatacak.

 İstanbul’un unutulmaz konser mekanları Rumelihisarı, Kuruçeşme Arena gibi kendine has bir ruhu olan Vadi Açıkhava, uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası olma ve en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle inşa edildi. Vadi Açıkhava, hem konforlu dev oturma alanıyla hem de rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile eylül ayı boyunca U.S. Polo Assn. Açıkhava Konserleri’ne ev sahipliği yapacak: