Ekonomi 06.07.2022 07:00

PROMOGIFT İSTANBUL, 8-11 Eylül'de

Tarsus Türkiye Fuarcılık ile PROMASİAD iş birliğinde düzenlenen Promogift İstanbul, kurumsal tanıtım ve reklam ürünleri sektöründe, bölgenin yeni buluşma noktası olacak.
PROMOGIFT İSTANBUL, 8-11 Eylül'de

Tarsus Türkiye Fuarcılık ile PROMASİAD iş birliğinde düzenlenen Promogift İstanbul, kurumsal tanıtım ve reklam ürünleri sektöründe, bölgenin yeni buluşma noktası olacak. Bu yıl, SIGN İstanbul fuarı içerisinde toplam 13 bin metrekarelik özel bir sergileme alanında gerçekleşecek organizasyona 90’dan fazla marka katılacak. Başta KOBİ’ler olmak üzere, holdinglerden özel hastanelere, otellerden kamu kurumlarına kadar promosyon malzemeleri tedarik etmek isteyen her sektörden firma, binlerce yeni ürün tasarımının bir arada sunulacağı Promogift İstanbul’da aradığını bulacak.

Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul ile eş zamanlı olarak 8-11 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek Promogift İstanbul 2022 için geri sayım başladı. 80 ülkeden 3 bin 500’ü aşkın yurt dışı satın almacının beklendiği organizasyon, Türkiye promosyon sektörünün ihracatına doğrudan katkı sağlamayı ve yerli firmaların, milyarlarca dolarlık büyüklüğe sahip global promosyon pastasından daha fazla pay almasını hedefliyor.

Sürdürülebilirlik için geri dönüşümlü promosyon ürünleri Promogift İstanbul’da!

Yurt içi ve yurt dışından promosyon firmaları, kurumsal tanıtım ve reklam ürünlerine dair tüm yeni trend tasarımlarını, Eylül ayındaki Promogift İstanbul özel bölümünde görücüye çıkaracak. Organizasyonda; başta geri dönüşümlü ürünler olmak üzere, kurumsal tanıtım ürünleri, promosyon baskı sistemleri, kurumsal tekstil ürünleri, hediyelik eşya ürünleri, kırtasiye ve ofis aksesuarları, teknoloji ve elektronik eşyalar ile matbaa ürünleri bir arada sergilenecek.

Bu yıl özel salon, 2023’te ayrı fuar

PROMASİAD işbirliğinde ilk olarak 2019 yılında SIGN İstanbul içinde “Promosyon Sokağı” olarak başlayan, gördüğü yoğun ilgi üzerine sonraki fuarlarda da tekrarlanan Promogift İstanbul, bu yıl 8-11 Eylül tarihlerindeki Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul içinde oluşturulan özel alanda ziyaretçilerini ağırlayacak. 2023’te ise ayrı bir organizasyon olarak fuar takvimindeki yerini alacak.