Halkbank web
Ekonomi 11.06.2019 21:52

PSA Finans ile Opel'den Dev İş Birliği

Fransız Groupe PSA'nın 2006 yılında Türkiye'de kurulan şirketi PSA Finans, Haziran 2019 itibariyle Opel'in de anlaşmalı finansal hizmetler kuruluşu oluyor.
PSA Finans ile Opel'den Dev İş Birliği

Groupe PSA bünyesinde yer alan Peugeot, Citroën ve DS Automobiles marka araçların finansmanını sağlayan PSA Finans; portföyüne dev bir marka daha ekliyor. PSA Finans ile Opel iş birliği Haziran 2019 itibariyle hayata geçiyor. Konuyla ilgili görüş bildiren PSA Finans Genel Müdürü Bojan Zugcic; “Söz konusu iş ortaklığımız her iki firmaya da büyük katkı sağlayacak, en büyük faydayı ise nihai tüketici görecek” dedi.

Bu sene sektördeki 120. yılını kutlayan, Avrupa’nın en büyük otomobil üreticilerinden Opel, 2017 yılının Ağustos ayından bu yana Groupe PSA’nın bir parçası olarak 60’ın üzerinde ülkede temsil ediliyor. 2018 yılından bu yana önemli değişimler geçirerek kârlılığa ulaşmayı başaran Alman otomobil üreticisi; Astra, Corsa, Grandland X gibi ikonik modellerini PSA Finans’ın katkılarıyla müşterilerine ulaştırıp başarısını sürdürülebilir kılacak.

Geniş ürün yelpazesi

‘Hızlı, Esnek ve Avantajlı’ söylemiyle yola çıkan PSA Finans, rekabetçi kampanyalar ve kişiye özel finansman seçenekleri sunuyor. Müşterilerine uygun koşullarla hem yeni hem de ikinci el otomobil sahibi olma imkanı tanıyan şirket; kredi, operasyonel kiralama ve sigorta hizmetlerini de kapsayan geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor.

PSA Finans Hakkında

Yüksek kalite anlayışı ve sahip olduğu Groupe PSA değerleriyle hizmet veren PSA Finans, 2018 yılında yaklaşık 20 bin adet işlemde müşterilerine finansman desteği sağladı. 2006 yılında Türkiye’de kurulan şirket, hem bireysel hem de tüzel müşterilerine uçtan uca bayide tamamlanan kredi başvurusu ve kredi kullanım deneyimini de sunuyor.