Ekonomi 04.02.2023 07:00

Publicis Groupe Türkiye'de Üst Düzey Atama

2019'dan bu yana Publicis Groupe Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Chief Business Officer olarak görev yapan Birçim Öztaşkın, Publicis Groupe'un tüm kreatif ajanslarının uzmanlıklarından sorumlu Publicis Communications Türkiye CEO'su olarak atandı.
Publicis Groupe Türkiye'de Üst Düzey Atama

2019’dan bu yana Publicis Groupe Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Chief Business Officer olarak görev yapan Birçim Öztaşkın, Publicis Groupe’un tüm kreatif ajanslarının uzmanlıklarından sorumlu Publicis Communications Türkiye CEO’su olarak atandı.

Publicis Groupe’un en önemli yapı taşlarından biri olan Publicis Communications organizasyonu tüm grubun Kreatif, Müşteri İlişkileri, İş Geliştirme, Strateji, Teknoloji, Prodüksiyon, İçerik, PR ve Tasarım alanlarındaki uzmanlıklarını bir araya getirerek markalar için bütüncül ve yenilikçi çözümler sunuyor. Öztaşkın, Publicis Communications Türkiye CEO’su olarak bundan sonra grubun hem küresel hem de Türkiye’deki iletişim alanlarındaki hedeflerine katkı sağlayacak yeni bir vizyon ve yönetim şekli hayata geçirecek.