Magazin 19.11.2020 04:33

Rahatlık, İşlevsellik ve Sürdürülebilirlik Ön Planda!

Ebru Şallı Loves Koton Sport 2020/2021 Sonbahar-Kış Koleksiyonu bu sezonda, güçlü ve güzel kadınları sağlıklı yaşam çizgileri ve çevre dostu kumaşlarla buluşturuyor.
Rahatlık, İşlevsellik ve Sürdürülebilirlik Ön Planda!

Rahatlığı, işlevselliği ve sürdürülebilirliği temel alan yeni koleksiyon, oversize tişört, sweatshirt, tayt, eşofman ve baskılı parçalarını iki farklı temada sunuyor.

 Moda sektörünün yenilikçi markası Koton, 2020/2021 Sonbahar-Kış sezonunda ünlü model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı ile yeni bir koleksiyona daha imza attı. Yeni ‘Ebru Şallı Loves Koton Sport’ koleksiyonu güçlü ve güzel kadınların tarzını, sağlıklı yaşam çizgileri ile geri dönüştürülmüş ve çevre dostu kumaşlarla birleştiriyor. Rahatlık, işlevsellik ve sürdürülebilirlik odağıyla hazırlanan koleksiyon, bu yılın trend parçalarını iki temada sergiliyor.

Koleksiyon, dry feel özelliği sayesinde antibakteriyel, nefes aldıran ve ter emici kumaş özelliklerini bir arada sağlıyor.

 Yaşama Saygı Teması

 Ebru Şallı Loves Koton Sport 2020/21 Sonbahar-Kış sezon koleksiyonunda, geri dönüştürülmüş ürünler ve sürdürülebilir ipliklerden dokunmuş spor kıyafetler öne çıkıyor. “Yaşama Saygı” mottosu çerçevesinde çevre dostu, geri dönüştürülmüş ipliklerden sweatshirtler, tshirtler, taytlar ve eşofman takımları yer alıyor.

 Çağın enerjisi: Digital Fitness

 Koleksiyondaki Digital Fitness teması mor, koyu yeşil, siyah ve antrasit renk paletiyle dikkat çekiyor. Düz renklilerin yanı sıra mermer desenli taytlar, bra ve spor sütyenleri ve onlarla rahatlıkla kombinlenebilecek tişört ve sweatshirtler sunuyor. Ayrıca, modal kumaşlardan üretilmiş yumuşacık, rahat ve dökümlü eşofman takımlarıyla sıcacık hissettiriyor.

 Feminenliğin gücü: Create Your Body

 Tasarımlarda feminenliği ortaya koyan Create Your Body temasında ise, haki ve ekru gibi toprak tonları ile koyu pembe ve kahverenginin ahengi göz kamaştırıyor. İki farklı kumaştan oluşan bra ve spor sütyenleri ile taytlar, bronz baskılı üstlerle buluşuyor. Öte yandan, kamuflaj desenli taytlar, polar ve ceketler, kargo cepli eşofman altları ve uzun parka montlar bu tema çerçevesinde dişilikle harmanlanarak kadınların güçlülük ve güzellik duygularını tazeliyor. Modal karışımlı kumaşlardan üretilen doğal ve yumuşak tuseli tayt ve üstler de diğer parçaları destekliyor.