Magazin 15.02.2020 00:30

Ramo'nun Afet'i Efsane Oldu

Rol aldığı dizi ve tiyatro oyunlarındaki başarılı performansıyla oyunculuk yeteneğini ispat eden Efsane Odağ, "Ramo" dizisindeki karakteriyle de ses getirdi.
Ramo'nun Afet'i Efsane Oldu

 İki çocuk annesi Afet rolü için imajını değiştiren, hem kilo alan hem de saçlarını boyatan genç yetenek, seyircinin beğenisini kazandı.

 Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Efsane Odağ, oyunculuk kariyerine birbirinden iddialı projelerle devam ediyor. Rol aldığı diziler, tiyatro oyunları ve reklam filmlerinde başarılı oyunculuğunu gözler önüne seren genç yetenek, şimdilerde ise Show TV’nin büyük beğeni toplayan dizisi “Ramo” ile seyirci karşısına çıkıyor.

TEBRİK MESAJLARI YAĞIYOR

Efsane Odağ dizide ‘Afet’ rolünü canlandırıyor. Afet, usta oyuncu İlker Aksum’un oynadığı Hasan karakterinin eşi ve iki çocuk annesi. Odağ, bu role seçilince ilk olarak imajında değişiklik yaptı. Saçlarını sarıya boyatan oyuncu, ayrıca iki çocuk annesi rolünde daha inandırıcı görünmek amacıyla 5 kilo aldı. Çekimler nedeniyle geçici olarak Adana’ya yerleşen Efsane Odağ, dizideki performansıyla beğeni topluyor. Oyuncuya sosyal medyada da tebrik ve beğeni mesajları yağıyor.