Spor 17.08.2018 05:55

Redskins Touchdown Yapmadan Kazandı

NFL'in ikinci hazırlık haftasında Washington Redskins, New York Jets'i Dustin Hopkins'in son hücumda attığı alan golü ile 15-13 mağlup etti.
Redskins Touchdown Yapmadan Kazandı

Bertan ERMAN

Washington Redskins, karşılaşmanın ilk hücum serisini 11 oyunda tamamladı. Gol bölgesine son 10 yarda kala hücum hakkını tazeleyen başkent ekibi, touchdown yapamayınca, son hücum hakkında Dustin Hopkins'in 22 yarda uzaklıktan attığı alan golü ile New York Jets karşısında 3-0 öne geçti. (9.24) New York Jets ise, ilk hücum serisinde istediği sonucu elde edemedi. Ayrıca, Washington Redskins'in çaylak savunma hattı oyunucusu Daron Payne, Jets'in çaylak yun kurucusu Sam Darnold'ı sackledi. Redskins, ikinci hücum serisini de alan golü ile sonlandırdı. Dustin Hopkins, bu sefer 35 yarda uzaklıktan topu kaleye gönderdi. (4.45) Redskins, ikinci çeyreğe 6-0 önde girdi.

New York Jets, önceki çeyrekten kalan hücum serisini, Taylor Bertolet'in 36 yarda uzaklıktan attığı alan golü ile noktalarken, farkı da 3 sayıya indirdi. (13.02) Jets'in savunması, Washington Redskins'in üçüncü hücum serisinde başarılı bir performans ortaya koydu. Yeşil Beyazlı ekibin safetylerinden Doug Middleton, gol bölgesine 25 yarda uzaklıktan başlayan hücumda, Alex Smith'in yerine giren oyun kurucu Colt McCoy'un pasını yakaladı ve interception dönüşünde takımının hücum serisini daha ileriden başlamasını sağladı. (7.43) Ancak Jets'in interception ile elde ettiği hücum serisi, Sam Darnold'ın interception pasıyla noktalandı. Darnold'ın gol bölgesine 20 yarda uzaklıktan attığı pası Redskins'in çaylak safetysi Troy Apke yakaladı ve hücum hakkını takımına kazandırdı. (3.18) Başkent ekibi, Dustin Hopkins'in 26 yara uzaklıktan attığı son saniye alan golünün ardından, soyunma odasına 9-3'lük üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyreğin başlarında, iki takım da hücumlarını istediği gibi sonuçlandıramazken, Washington Redskins'te sahneye çıkan isim yine Dustin Hopkins oldu. Hopkins, bu sefer 28 yarda uzaklıktan bir alan golü attı ve farkı 9 sayıya çıkardı. (4.10) Son 15 dakikaya 12-3 geride giren New York Jets, karşılaşmanın ilk touchdown sayısını Teddy Bridgewater-Charone Peake ikilisiyle buldu. Peake, üçüncü çeyrekten itibaren oyunda olan oyun kurucu Bridgewater'ın pasını gol bölgesinde tuttu. Touchdown sonrası ekstra golü de sayıya çeviren Yeşil Beyazlılar, aradaki farkı 2 sayıya indirdi. (11.02) Ancak Bridgewater'ın bir sonraki Jets hücum serisinde attığı pas, interception ile sonuçlandı. Redskins'in cornerbacki Prince Charles Iworah, Bridgewater'ın pasını yakalayarak takımına yeni bir hücum hakkı kazandırdı. (9.15) Washington Redskins, maçın son hücumunda Dustin Hopkins'in 40 yarda uzaklıktan attığı alan golü sonucunda, karşılaşmayı 15-13 kazandı.