Magazin 12.12.2019 00:30

Renkli ve Eğlence Dolu Kış Partisi

Click Celebration by Daphne Behar ve Karavan Kids'in ev sahipliğinde özel bir kış partisi gerçekleştirildi. Renkli dekorasyonu ile dikkat çeken partide Billur Saatçi, ünlü konukları ağırladı.
Renkli ve Eğlence Dolu Kış Partisi

Click Celebration by Daphne Behar markasının kurucusu ve konsept danışmanı Daphne Behar önceki gün Karavan Kids kurucusu Salih Kincal ve Billur Saatçi ile özel bir parti düzenledi. Renkli ve eğlenceli bir dekorasyona sahip, kış detaylarının öne çıktığı rengarenk partide, Billur Saatçi davetlilere, çocuklara özel parti detaylarını anlattı. Partiye katılan isimler arasında Burcu Kara, Aslı Tandoğan, Akasya Aslıtürkmen, Rachel Araz, Bianca Somer, Dilara Koçak, Tuvana Büyükçınar gibi isimler yer aldı.

 Partiye katılan davetliler tasarımı Click Celebration by Daphne Behar tarafından yapılan renkli dekorasyonun eşliğinde objektiflere poz verdi. Dev pasta içine giren davetliler eğlenceli anlar yaşadı. Kış partisine uygun kurulan özel tasarım masada yine renkli konseptli parti malzemeleri davetlilerle buluştu. Gün boyu devam eden renkli aktivite için konsept geliştirmekten mutluluk duyduğunu anlatan Daphne Behar, “Konsept danışmanlığının yanı sıra styling, sürprizi, eğlencesi bol, heyecan verici özel günler için yaptığımız tasarımların gördüğü ilgi bizi çok mutlu etti” dedi.