Magazin 17.07.2019 00:30 Güncelleme: 16.07.2019 18:56

Reynmen'in merakla beklenen yeni klibi özel bir partiyle tanıtıldı

Youtube'un en sevilen ve en çok dinlenen isimlerinden Reynmen'in merakla beklenen klibinin tanıtımı, Lipton Ice Tea işbirliği ile özel bir parti ile gerçekleşti.
Reynmen'in merakla beklenen yeni klibi özel bir partiyle tanıtıldı

Reynmen’in “Ela” şarkısının lansman partisine katılanlar arasında Bilal Sonses, Eypio, Yasemin Sakallıoğlu ve Zeynep Bastık da vardı.  Reynmen’in 12 Temmuz’da yayınlanacak klibinin ilk kez izlendiği gece, eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Türkiye’nin en çok takip edilen Youtuber’larından Reynmen’in ev sahipliğinde,“Gençleri Kolaya Kaçmamaya” davet eden Lipton Ice Tea işbirliğiyle düzenlenenyepyeni klibinin ilk kez izlendiği parti, geçtiğimiz akşam W Hotel Secret Garden’da gerçekleşti. Tüm davetlilerin ilgiyle izlediği klip, Türkiye’nin en çok konuşulan ve en iddialı prodüksiyonlarından biri olmaya aday…

12 Temmuz’da tüm dijital mecralarda yayınlanacak olan “Ela” şarkısının klip lansman partisine katılanlar arasında Bilal Sonses, Eypio, Yasemin Sakallıoğlu, Zeynep Bastık ile Reynmen’in yakın dostları ve arkadaşları vardı.

Reynmen & Lipton Ice Tea Tomorrowland işbirliği kapsamında Reynmen ayrıca19-21 Temmuz tarihleri arasında katılacağı dünyanın en büyük elektronik müzik festivallerinden Tomorrowland’de Lipton Lounge’ında da “Ela” şarkısını seslendirecek.

Yeni klibi ve Tomorrowland’e katılacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Reynmen,  “Lipton Ice Tea, benim çok sevdiğim bir marka. Benim için çok özel olan ve gerçekten hiç kolaya kaçmadan çalıştığımız bu klipte Lipton Ice Tea ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyorum. Haftaya gideceğimiz Tomorrowland’i de heyecanla bekliyorum” diyerek şöyle devam etti: “Bana kalırsa Türkiye’de çekilmiş birçok klipten daha etkili bir hikayeye sahip olduğunu ve bence bundan sonraki çekilecek kliplere de örnek olabileceğimizi düşünüyorum. İlk klipte metrelerce karın içerisinde çekmiştik hikayemizi ve bu sefer yaklaşık üç saat  suyun altına girip çıkmış olmak beni çok zorlasa da gerçekten buna değdiğini düşünüyorum. Umarım siz de böyle düşünürsünüz. Klibi izlerken yüz ifadelerinizi çok merak ediyorum, bunu her ne kadar göremeyecek olsam da tahmin edebiliyorum ve bu durumdan çok mutluyum!”ARSLAN GÜVEN