Magazin 23.03.2019 00:30 Güncelleme: 22.03.2019 17:57

Safiye Vurdu Gol Oldu

Prodüktör Kemal Aslan'la birlikte Şişli'de yer alan CK rec stüdyolarına gelen Safiye Soyman sözü ve müziği Mine Kılıç'a ait olan yeni şarkısının okumalarını gerçekleştirdi.
Safiye Vurdu Gol Oldu

Nisan ayında çıkması planlanan yeni şarkısının kayıt aralarında prodüktörü ile Playstation keyfi de yapan Soyman, hayatında ilk kez deneyimlediği oyun konsolunda adeta harikalar yarattı. Golleri birbiri ardına sıralayarak herkesi şaşırtan Safiye Soyman, oyunun ilerleyen bölümlerine ise futbol heyecanını doruklarda yaşadı. Oturdukları yerden kalkarak müsabakaya ayakta devam eden ikili birbirleri ile şakalaşmayı da ihmal etmediler.


Kayıt için tekrar stüdyoya girmek üzere müsabakaya ara veren Safiye Soyman ve prodüktörü Kemal Aslan, skoru gösteren ekran önünde dostluk pozu verdiler.


BİLSEYDİM FAİK'İ ANKARAGÜCÜ'NÜN ALT YAPISINA YAZDIRIRDIM...

''Futbolu çok severdim ama artık daha çok seviyorum. Bundan sonra adım Safiyel Messi... Bu kadar keyifli bir şey olduğunu bilseydim Faik'i Ankaragücü'nün altyapısına yazdırır her hafta maçına giderdim. Yeni şarkımda müzik dünyasında Meksika Dalgası etkisi yaratır inşallah.'' sözleriyle herkesi güldüren Safiye Soyman, oyun konsolunda mağlup ettiği prodüktörüne müzik listelerinde başarı sözü verdi.