Magazin 13.12.2018 02:00

Sağlık Programı İle Ekrana Dönüyor

Antalya'da iki gün üst üste gerçekleşen İğne İplik Moda isimli firmanın 2019 gelinlik defilesinde podyuma çıkan güzel manken Özge Ulusoy, uç ay ara verdiği ekranlara dönmeye hazırlandığını söyledi.
Sağlık Programı İle Ekrana Dönüyor

Defile sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Ulusoy,"Ay başında yeni bir televizyon programına başlıyorum. Güzellik ve sağlıkla alakalı. Üç ay aradan sonra yeniden ekranlarda olacağım. Benim en çok sevdiğim alan güzellik ve sağlık" dedi.

Yeni bir aşk mı?

Geçtiğimiz aylarda Joaquim Lundholm ile kısa süreli aşk yaşayan manken Özge Ulusoy, yeni bir aşka yelken mi açtı. Antalya'da iki gün üst üste gerçekleşen İğne İplik Moda isimli firmanın 2019 gelinlik defile sonrası basın gelinlikle mensuplarının karşısına çıkıp sorularını yanıtlayan güzel manken, özel hayatla ilgili sorulara kafalarda soru işareti bırakan cevaplar verdi. Genel'de özel hayatıyla ilgili sorulara "Hayatımda kimse yok" diye cevaplar veren Ulusoy, bu sefer yeni bir aşkın sinyalini vermiş gibi cevaplar verdi. Güzel manken, özel hayatıyla ilgili sorulara "Hayırlısı, belli olmaz. Kısmet göreceğiz. Hayırlısı, önümüze bakıyoruz" cevaplarla kafalarda soru işareti bıraktı.