Vakıf Katılım web
Magazin 24.04.2019 00:30

Sahnede sürpriz evlenme teklifi

Başarılı sanatçı Şevval Sam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yer alan Kaya Artemis Hotel'de sahne aldı.
Sahnede sürpriz evlenme teklifi

Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği konserinde şarkıları ile Kıbrıs'ı coşturan Sam, sahne performansı ile her açıdan özel bir geceye imza attı. Türk Sanat Müziğinden seçkin eserleri yorumladıktan sonra soluğu hayranlarının yanında alan Şevval Sam, etkinlik alanındaki tüm masaları dolaşarak hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başarılı sanatçı ile öz çekim yapabilmek için adeta birbirleri ile yarışan müzikseverler, muhteşem geceye yüzlerce selfie sığdırdılar.


Konserinin ortalarına doğru sahnesinde çok özel bir evlilik teklifine şahitlik eden güzel sanatçı, mutlu bir yuva için ilk adımları atan hayranlarına ''Ömür boyu birbirinize sadakatle bağlı kalın. Birbirinize olan saygınızdan asla ödün vermeyin.'' sözleri ile tavsiyelerde bulundu. Genç çifti alkışlar eşliğinde sahneden uğurlayan Sam, daha sonra çok özel bir sürprize daha imza atarak sahneye Yoroz Horon Ekibini davet etti. Doğu Karadeniz yöresine ait ezgilerle etkinlik alanında önce duygusal rüzgarlar estiren başarılı sanatçı, bir ara kemençenin ritmine kapılarak kendisini horonun tam ortasında buldu. Müzikseverlerin tezahüratları ve tempolu alkışları eşliğinde bu konudaki hünerlerini sergileyip herkesi bir kez daha kendisine hayran bırakan Şevval Sam, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle parmak ısırttı.


Etkinliğin sonunda tüm hayranlarını sahne önünde çiftetelli oynamaya davet eden güze sanatçı, bir kez daha sahneden inerek soluğu hayranlarının yanında aldı. Kalabalığın içinde kaybolup müzikseverlerin coşkusuna ortak olan Şevval Sam, içten ve samimi tutumuyla gönülleri fethetti.


BİR GECEYE İKİ ÖDÜL SIĞDIRDI

Kıbrıs'ın ardından İstanbul'a dönen ve ayağının tozuyla İstanbul Kültür Üniversitesi'nde düzenlenen Kariyer Onursal Ödülleri gecesine katılan Şevval Sam, geceye küpeleri ve açıklamaları ile damgasını vurdu.

Geceye Yasak Elma dizisinde beraber rol aldığı Sevda Erginci ve Eda Ece ile birlikte katılan Şevval Sam, Yüzümle mutluyum derneğine bir destek mahiyetinde anlamlı bir ödül töreni, sadece kariyer ve onur ödülleri değil. Aynı zamanda başka bir anlamı var, gece de toplanan gelir Yüzümle Mutluyum Derneğine aktarılacakmış onu da öğrendiğimiz için daha da memnunuz" dedi. Kendisini ödüle layık gören herkese çok teşekkür eden Sam "Halkın sevgisini ve kalbini kazanmak bizim için en büyük ödül. Gerçek anlamda halkın verdiği her kara bizim için daha çok kıymetli" dedi. Yılan küpeleri ile ilgili soruları geçiştiren Sam "Bu gece Ender'den rol çaldım. Biliyorsunuz Ender'e ''Yılan Kadın'' diyorlar" sözleriyle espirili bir şekilde cevap verdi. 

ŞEVVAL SAM "GENÇLER KARŞISINDA HE ZAMAN HEYECANLANIYORUM" 

On bin öğrencinin oylarıyla Kariyer Onur ödülüne layık görülen Şevval Sam, "Gençlerin karşısında her zaman heyecanlanıyorum. Ne kadar güzelsiniz kalbiniz ne kadar güzel, farklılıklardan bahsediyorsak özellikle Türkiye'de bu konuda çok zenginiz. Kıymetini bilmemiz gerekiyor.  Farklılıklarımızın hayatımızın nasıl zenginleştirdiğini fark etmeliyiz. Bu anlamda Yüzümle Mutluyum Derneği ezber bozacak bir misyon taşıyor. Bu ödül gecesi için uğraşan bütün genç arkadaşlarımı kutluyorum. Çok güzel bir organizasyon yapmışlar ve sizi o farklılıkları gören, o farklılıkların içindeki güzelliği gören kalplerinizden öpüyorum. Çok teşekkür ediyorum" diyerek geceyi düzenleyen gençlere teşekkür edip duygularını dile getirdi. Öte yandan Sam aynı gece de başrol oynadığı Yasak Elma Dizisinin yılın en dizisi ödülünü rol arkadaşları Sevda Erginci ve Eda Ece ile birlikte aldı.