Magazin 11.06.2019 10:10

SAHNELERİN YENİ İKİLİSİ

Azka Yaz Konserleri hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Azka Otel'de peş peşe sahneye çıkan Nil Karataş ve Cerem Onurluer sevilen şarkılarını sevenleriyle birlikte hep bir ağzıdan söylediler.
SAHNELERİN YENİ İKİLİSİ

Sahneye mini straplez elbisesi ile çıkan Nil Karataş, performansıyla büyük alkış aldı. Bir saatlik programını yoğun istek üzerine on beş dakika daha uzatan güzel şarkıcı daha sonra mikrofonu Cerem Onurluer'e teslim etti.

Sahnesine bir süre önce çıkardığı "Ohho" isimli şarkısı ile start veren genç şarkıcı, derin dekolte ve yırtmaçların hakim olduğu beyaz İpek elbisesi ile göz kamaştırdı. Şarkılarının yanı sıra danslarıyla da herkesi kendisine hayran bırakan Onurluer, ikinci single içinde hazırlıklara başladığını dile getirdi.

Performansının son bölümünde yaptığı oryantal şovla seyircilerin coşkusunu ikiye katlayan genç şarkıcı, frikik vermemek adına da yoğun çaba sarf etti.

Konserini Seden Gürel ile özdeşleşen Devlerin Aşkı isimli şarkı ile yapan Cerem Onurluer, sahneden alkışlar eşliğinde indi.