Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam 21.05.2022 09:00

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alacak

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor.
Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alacak

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre 657   sayılı   Devlet   Memurları   Kanunu’nun  4  üncü  maddesinin   (B) fıkrasına göre Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2'nci maddesinin (b) fıkrasına göre 2020 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacak.

Asıl  olarak  atanmaya  hak  kazanan  adayların  başvuru  yapmadığı,  feragat  ettiği  veya adayın şartları taşımadığının tespit edilmesi halinde yerine ilan edilen yedek adaylardan şartları tutanların sırasıyla ataması yapılacak.

Eksik   evrak,   yanlış,   yanıltıcı   veya   yalan   beyanda   bulunanlar   ile   bilgilerindeki tutarsızlıklar  yüzünden  değerlendirmeye  alınmayan  adaylar  bu  durumdan  dolayı  bir  hak  iddia edemeyecek.

Gerçeğe   aykırı   belge   verenler   ya   da   beyanda   bulunanlar   hakkında   yasal   işlem başlatılacak olup atamaları yapılmış ise de atamaları iptal edilecek. Bu kişilere kurumumuzca bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.