Güncel - Yaşam 19.03.2016 20:04

Saldırıda hayatını kaybedenlerin ismi belli oldu

İstiklal Caddesi'nde düzenlenen canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenlerin 3'nün İsrail birinin ise İran vatandaşı olduğu belirtildi. Saldırı sonrası yaya trafiğine kapatılan İstiklal Caddesi açıldı. YENİBİRLİK - İstiklal Caddesi Balo sokakta düzenlenen…
Saldırıda hayatını kaybedenlerin ismi belli oldu

İstiklal Caddesi'nde düzenlenen canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenlerin 3'nün İsrail birinin ise İran vatandaşı olduğu belirtildi. Saldırı sonrası yaya trafiğine kapatılan İstiklal Caddesi açıldı.

YENİBİRLİK - İstiklal Caddesi Balo sokakta düzenlenen canlı bomba saldırısında 4 kişi ölürken 36 kişi ise yaralandı. Saldırı sonrası cadde giriş çıkışa kapatılırken canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 4 kişiden 3'ü nün İsrail 1'i nin de İranlı olduğu belirlendi. Ölenlerin isimleri, ülkeleri ve yaşları şöyle: İsrail vatandaşları; Simha Siman Demri (60) Yonathan Suher (40), Avraham Godman (70)  ve İran vatandaşı 31 yaşındaki Ali Reza Razmhah"

5 SAVCI SORUŞTURMAYI YÜRÜTÜYOR

Soruşturma için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Soruşturma Bürosu'nda görevli 5 Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi. 5 savcı olay yeri olan İstiklal Caddesi'nde incelemelerde bulundu. Öte yandan hayatını kaybedenlerin cenazelerinin ise otopsi için Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na sevk edildiği öğrenildi.