Magazin 16.09.2021 04:22

Salı Günlerinin Değişmez Şampiyonu Yine "Masumlar Apartmanı"

Geçtiğimiz sezon izlenme rekorları kıran ve büyük beğeni toplayan TRT 1'in "Masumlar Apartmanı" dizisi 14 Eylül'de ekranlara gelen yeni sezon ilk bölümüyle tüm kategorilerde reyting birincisi olarak yine salı günlerinin değişmez galibi oldu.
Salı Günlerinin Değişmez Şampiyonu Yine

Geçtiğimiz sezon izlenme rekorları kıran ve büyük beğeni toplayan TRT 1’in “Masumlar Apartmanı” dizisi 14 Eylül’de ekranlara gelen yeni sezon ilk bölümüyle tüm kategorilerde reyting birincisi olarak yine salı günlerinin değişmez galibi oldu. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun'un başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünü ise tüm ekip birlikte izledi.

Çarpıcı hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla adından sıkça söz ettiren, reytinglerde zirveyi bırakmayan Masumlar Apartmanı, yeni sezonda da izleyenleri ekran başına kilitledi. Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi salı günleri tüm reyting listelerinde yüksek puanlarla zirvenin tek sahibi olan dizi, bu sezonda da zirveyi koruyarak gününün en çok izlenen dizisi oldu.

Sosyal medyada da her hafta hem Twitter’da hem Youtube’da en çok konuşulanlar ve izlenenler listesine giren Masumlar Apartmanı, bu hafta da zirvedeydi. Total, AB ve ABC1’de reyting birincisi olan dizinin yeni bölümü 21 Eylül Salı akşamı TRT 1’de ekranlara gelecek.