Magazin 07.12.2018 02:00

'Şampiyon'dan Görkemli Başlangıç

Ay Yapım ve Med Yapım imzalı başrollerini Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan'ın paylaştığı, senaryoda Serkan Yörük ile birlikte imza atan yönetmen Ahmet Katıksız'ın oturduğu 'Şampiyon'un galası önceki akşam Zorlu PSM'de yapıldı. Sanat, medya ve spor dünyasının büyük ilgi gösterdiği görkemli galaya ünlü isimler akın etti.
'Şampiyon'dan Görkemli Başlangıç

Efsane yarış atı Bold Pilot ve onun bir araya getirdiği jokeyi Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki ölümsüz aşkın gerçek hikayesini beyaz perdeye taşıyan Şampiyon'un galasında duygu yüklü anlar yaşandı.

Filmin sonunda sahneye çıkan oyuncular ve hikayenin gerçek kahramanı Halis Karataş ve Atman ailesi ayakta alkışlandı. Sırayla mikrofona konuşan oyuncular heyecanlarını dile getirirken Halis Karataş ve Atman ailesi "Ailemizin hem gurur verici hem hüzünlü hikayesine tanık olduğunuz için çok teşekkür ederiz" dediler.

Alperen Duymaz, Aras Bulut İynemli, Aytaç Şaşmaz, Aytaç Uşun, Barış Falay, Berkay Ateş, Birkan Sokullu, Boncuk Yılmaz, Burak Deniz, Burak Yamantürk, Burcu Biricik, Cansu Tosun, Duygu Sarışın, Ece Binay, Elçin Sangu, Emre Yetkin, Engin Akyürek, Erkan Kolçak Köstengil, Fatih Artman, Hande Doğandemir, Hazal Filiz Küçükköse, Hülya Avşar, İsmail Ege Şaşmaz, Kaan Taşaner, Kaan Urgancıoğlu, Kadir Çermik, Kıvanç Tatlıtuğ, Mahsun Kırmızıgül, Metin Akdülger, Mustafa Kırantepe, Naz Elmas, Nebahat Çehre, Necip Memili, Nesrin Cevadzade, Onur Saylak, Onur Tuna, Özge Özpirinçci, Rıza Kocaoğlu, Şenay Gürler, Şevval Sam, Yağmur Ünal, Yıldıray Şahinler başta olmak üzere pek çok ünlü isim galada boy gösterdi.

'HERKES İŞİNİN GEREKTİRDİĞİ YERDE'

Oyuncu Duygu Sarışın, eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'la dördüncü kez barıştığı iddialarına açıklık getirmedi. Galaya tek katılan Sarışın, muhabirlerin "Biz sizi Çağatay Bey'in galasında görmeyi bekliyorduk" şeklindeki sözlerine "Herkes işinin gerektirdiği yerde arkadaşlar. Bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum. Teşekkürler" sözleriyle cevap verdi.

'ALTIN KELEBEK BENİM İÇİN DAHA ERKEN'

Altın Kelebek gecesinde en iyi kadın oyuncu olarak aday gösterilen Elçin Sangu hem geceyle ilgili hem de ödüle olan adaylığı hakkında "Rol aldığım Çarpışma adlı projemizde çok büyük emek var. Normal setlerde göremeyeceğiniz şekilde özverili çalışıyor herkes. Set ortamımız harika. Hepimiz bu gala gecesine gelmek istediğimiz için yapım şirketimiz izin verdi bize. Altın Kelebek için de benim çok erken daha. Daha hak edenler var mutlaka" şeklinde konuştu.

'BARIŞMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİL'

Oyuncu Burak Deniz geceye tek katıldı. Eski sevgilisi Büşra Develi'yle ilgili sorulara Deniz "Arkadaşlar barışmamız söz konusu değil. Biz ayrıldık" yanıtını verdi.

'ÇARPIŞMA, İÇİME SİNEN BİR PROJE OLDU'

Geceye katılan Kıvanç Tatlıtuğ şık takım seçimiyle dikkat çekti. Rol aldığı Çarpışma adlı diziyle ilgili konuşan Tatlıtuğ "Çok içime sinen bir proje oldu. Çok mutluyum bu dizi de rol aldığım için" dedi.

'ADAMCAĞIZI ÇAĞIRMAYIN'

Galaya katılan Hülya Avşar, şık elbise seçimiyle dikkat çekti. Avşar "Bu filmin çok ününü doydum. Benim Ayvalık'tan komşum olan ailenin filmi. Yazın Ayvalık'ta söz vermiştim kendilerine ve geldim" dedi. Muhabirlerin röportaj sırasında Kıvanç Tatlıtuğ'u da Hülya Avşar'ın yanına çağırmasına Avşar, "Bilmiyorum, şimdi adamcağızı çağırmayın" dedi ve gazetecilere teşekkür etti.