Magazin 16.09.2020 03:00

Sanat camiası aç gözlü!

Geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu ''Tenkit'' isimli şarkısıyla ve güzelliğiyle dikkatleri hızla üzerine çekmeye başlayan Aysu Baçeoğlu'nun kız kardeşi Günsu İnce geçtiğimiz gün ablasıyla beraber İstinye Park'ta görüntülendi.
Sanat camiası aç gözlü!

Kısa bir süre önce yeni şarkısı çıkan Günsu İnce; 'sektörde var olup olmamak aranjör bir sevgilin olmasına bağlı artık, ne kadar emek verirsek verelim ne kadar iyi bir ekiple çalışırsak çalışalım hatta ne kadar zor şartlarda para harcarsak harcayalım bir şey fark etmiyor ve gördüğüm kadarıyla bu işler böyle yürümüyor' diyerek samimi bir dille sektörü eleştirdi.

Döneminin en değerli mankenlerinden Aysu Baçeoğlu kız kardeşiyle uzun uzun sohbet edip yemek yedi. Günsu İnce’yi kalpten desteklediğini dile getiren güzel manken Günsu İnce’nin zor bir sektörde var olmaya çalıştığını söyledi ve ekledi;

''Sektörün içinde var olan ve olacak olan tüm isimler topluma örnek olmalıdır. 7'den 70'e herkesin takip ettiği insanlar çok daha dikkatli olmalı ve örnek teşkil etmeli. Kız kardeşim Günsu bu anlamda görgüsüyle, terbiyesiyle, bakış açısıyla ve müzik sektörüne vereceği emeklerle bir çok kişiye örnek teşkil edecek ben de sonuna kadar destekleyeceğim. Ünlüyüm diye geçinen ne iş yaptığı belli olmayan ve karşılığında çok büyük paralar kazanan insanlar giderek çoğalıyor belki daha da artacak ama sonra hepsi yok olacaklar.

Aysu Baçeoğlu; pandemi süreciyle birlikte ciddi birikimleri olan sanatçıların çıkıp ‘zor günler geçiriyoruz, para kazanamıyoruz, konser veremiyoruz, açız’ demelerini de eleştirerek bu bence topluma hakaret niteliğinde dedi.