Magazin 20.05.2019 00:30 Güncelleme: 20.05.2019 09:41

SANATÇILAR, ÇOCUKLAR VE DOKTORLARI ÇILGINCA EĞLENDİ

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Mehmet Topal ve ailesinin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Kliniği'nde tedavi gören çocuklar ve aileleri her yıl yaptıkları organizasyona, bu yıl Mehmet Topal ve takım arkadaşı milli futbolcu Şener Özbayraklı ev sahipliği yaptı.
SANATÇILAR, ÇOCUKLAR VE DOKTORLARI ÇILGINCA EĞLENDİ

Geçtiğimiz akşam, Sarıyer Eski Büyükdere İskelesi’nde düzenlenen iftar organizasyonunda; hastanede tedavileri devam eden çocuklar ve aileleri,  doktorları ve sanatçılarla birlikte doyasıya eğlendi.

 Bayram eğlencesi tadında düzenlenen iftar organizasyonunda; Yonca Evcimik, İpek Açar,  Yavuz Seçkin, Bülent Serttaş, Saruhan Hünel, Tuğba Melis Türk, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Gökçe - Muharrem Sürmeli ve Batu Karasu da  çocukları yalnız bırakmadı. 

 Gecede; dev kostümlü çizgi film  karakterleri  ve robotlar çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. DJ HAN’ın müzikleri ile coşan çocuklar, doktorlarının eşliğinde uzun süre dans etti.

 İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Romatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Kasapçopur Topal ailesi ve Şener Özbayraklı’ya özel teşekkür ederken “uzun zamandır hastaneden çıkamayan çocuklarımıza müthiş bir anı bıraktınız, bu yaptığınız güzellik onlara en büyük tedavi oldu” dedi.  Prof Kasapçopur geceye katılan ünlülere de “sizlerin desteği ve ilgisi paha biçilemez diyerek , katılan tüm ünlülere gecenin anısına birer teşekkür belgesi sundu.

 YONCA EVCİMİK SALONU KAHKAHA KRİZİNE SOKTU

 Organizasyona katılan Yonca Evcimik, iftar sonrası şarkılarını çocuklarla birlikte söyleyerek uzun süre dans etti. Teşekkür belgesi takdimi sırasında Prof Kasapçopur’un “sizi dinleyerek büyüyen asistanlarım doçent oldu ama siz hala aynısınız demesi üzerine “hepinizi gömücem, korkun benden diyince salonda kahkaha tufanı yaşandı. Evcimik, “şaka bir yana bu güzel akşamda ben de çocukluğumu yaşadım, beni de bu gecenin bir parçası yaptığınız için Topal ailesine, Şener Özbayraklı’ya ve tüm yavrulara özveriyle bakan tüm doktorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YAVUZ SEÇKİN “EROL EVGİN OLARAK ÇIKAYIM DEDİM AMA ŞENER ÖZBAYRAKLI’NIN SESİ EVGİN’İ” ARATMADI….

Çocuklara sürpriz yapmak isteyen Yavuz Seçkin, peruk takarak, Erol Evgin şarkısı seslendirdi. Bir ara Şener Özbayraklı’ya mikrofon uzatan Seçkin, Özbayraklı’nın sesinin güzelliği karşısında “ben bu işi bırakıyorum, yeşil sahalardan sahnelere transfer geliyor diyerek espri yaptı.

 MANEVİ ABİ SARUHAN HÜNEL

Minik bir hastayı sevmek için kucağına alan Saruhan Hünel küçük kızın sevgisi karşısında büyük bir mutluluk yaşadı. Annesine gitmek istemeyen minik  kızı tüm akşam  kucağından indirmeyen Hünel “Bundan sonra manevi abisi olayım, bu güçlü bağı koparmamış oluruz”  diyerek hastanede ziyaret sözü verdi.

RAP’Çİ ROMATOLOJİ HASTASI SAMET’E BÜLENT SERTTAŞ ve YAVUZ SEÇKİN’DEN VOKAL VE DANS PERFORMANSI

 Uzun yıllardır Cerrahpaşa Romatoloji Servisinde tedavisi devam eden Samet, Cerrahpaşa için yazdığı rap şarkıyı seslendirirken Bülent Serttaş ve Yavuz Seçkin’i sahneye davet etti. Dansları ile Samet’e eşlik eden Yavuz Seçkin’e rap tonlaması ile “çok güzel adamsın Yavuz abi, bi de saç ektirsen süper olacaksın” diyen Samet tüm salonu güldürdü.

 BÜLENT SERTTAŞ’A RAP TEKLİFİ

Sahne sonrası sohbet Bülent Serttaş ile sohbet eden Samet “Abi türkülerdeki performansın gibi rap de çok iyisin, biz senle rap albümü yapalım dedi.