Vakıf Katılım web
Magazin 31.07.2021 04:42

Sanatçılardan  Orman Yangınlarına  Tepki

Bir gün içinde bir çok ilimizde çıkan orman yangınlarına Bodrum' da sahne alan sanatçılarda tepki gösterdiler.
Sanatçılardan  Orman Yangınlarına  Tepki

Onlarında Ciğerleri Yansın

Yalıkavak  Pandemi' de sahne alan sevilen gurup  Rubato   programına başlamadan önce gurubun solisti Özer Arkun '' Sizlere iyi geceler dilemeyi çok isterdim,  bu gece sahneye acılı ve buruk çıkıyoruz. Ormanlarımızı yaktılar, ciğerimizi yaktılar bir çok can yitip gitti sebep olanlarında umarım ciğerleri yansın ama bizler sağlam duracağız ki onlar muvaffak olduk sanmasınlar '' dedi. Rubato  bu buruk gecede hareketli şarkılar söylemek yerine daha duygusal şarkılar söylemeyi tercih etti.

Vicdanınızı Gömün

Farklı tarzı ve ses tonuyla  kısa zamanda büyük bir kitlenin sevgisini kazanan sanatçı Derya Bedavacı geçtiğimiz akşam Yalıkavak  Mücver' de sahne aldı.

Sanatçı sahneye çıkarak izleyicisini selamladıktan hemen sonra  '' Bu gece ne acı bir gecedir dostlar  zaten güzel günler yaşamıyorduk  yanan her bir ağacımız  canlarından olan her bir canlımız  bu acımıza  kat kat acı ekledi. Hepimizin içi yanıyor ciğerimiz yanıyor . Sebep olanlar , vicdanını da  ahlakını da yanan bu canlılarla beraber gömsün insaf. Şimdi bizler daha da dik durmalıyız.  '' diyerek bir süre tüm izleyicisini sessizliğe boğdu.  '' Bu gece eğlence yok  hüzün var acı var şarkılarımızda '' diyerek programına başladı. Sanatçı yaklaşık iki saat hüzünlü şarkılarıyla izleyicisine farklı bir Bodrum gecesi yaşattı.