Kültür Sanat 18.05.2018 12:23

Sanatın Her Rengi Şişli'de

Şişli Belediyesi birbirinden keyifli etkinlikleri sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta Anton Çehov'un meşhur eseri Çehov Kabare tiyatro oyununun yanı sıra, adından övgüyle söz ettiren genç piyanist Utku Asan piyano resitali için sahnede olacak.
Sanatın Her Rengi Şişli'de

Şişli Belediyesi bu hafta iki ayrı etkinliğe ev sahipliği yapacak. 23 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de Anton Çehov’un yazdığı, Bora Severcan’ın uyarladığı ve yönettiği Çehov Kabare adlı oyun Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde perdelerini açacak. Bir şey yapamamanın çaresizliğini yaşayan insanların acıklı güldürüsünü konu eden iki perdelik oyunda, Volkan Severcan, Erhan Yazıcıoğlu, Melda Gür, Bora Severcan ve Murat Kodallı sahnede olacak.

 25 Mayıs Cuma günü saat 20.00’de ise sanatseverler Utku Asan Piyano Resitali içinŞişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde buluşacak. Dünyaca ünlü piyano virtüözlerinin övgüyle bahsettiği genç yetenek, Bach’tan Beethoven’a, Chopin’den Debussy’ye müzik dehalarının eserlerini müzikseverler için çalacak.

Etkinlikler halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Etkinlik takvimi

 23 Mayıs Çarşamba 20.00– Çehov Kabare yetişkin tiyatro oyunu

Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi

25 Mayıs Cuma20.00– Utku Asan Piyano Resitali

Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi