Magazin 26.08.2019 12:16

Sar Başa filminin oyunculu gösterimi yapıldı

Üniversite sınavına bir gün kala hafızasını kaybeden bir gencin yaşadıklarını konu alan "Sar Başa'' filmi, oyuncuların da katılımıyla gerçekleşen özel gösterimiyle sinemaseverlerle İstMarina AVM'de 25 Ağustos Pazar günü buluştu.
Sar Başa filminin oyunculu gösterimi yapıldı



 

Anadolu Yakası’nın sosyal yaşam merkezi haline gelen İstMarina Alışveriş Merkezi, eğlence, kültür ve sanat etkinliklerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya devam ediyor. Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Avşar sineması yeni vizyona giren ‘’Sar Başa’’ filminin oyunculu gösterimine 25 Ağustos tarihinde ev sahipliği yaptı.

Üniversite sınavına bir gün kala hafızasını kaybeden bir gencin yaşadıklarının anlatıldığı komedi türündeki ‘’Sar Başa’’ filminin oyuncuları, İstMarina AVM’de yer alan Avşar Sineması’nda sinema severlerle bir araya geldi. Filmin başrol oyuncuları Alper Rende, Alpaslan Özmol, Ali Biçim, Amir Zakaria, Selin Kidil, Bilge Su Işık,ve Naz Frambuaz seyirciyle buluşup, filmi birlikte izledi. Sinema tutkunları filmin özel gösterimine yoğun ilgi gösterdi.

 Filmin Konusu

Sar Başa, üniversite sınavına bir gün kala hafızasını kaybeden bir gencin yaşadıklarını konu ediyor. Ussal, üniversite sınavlarına hazırlanmakta olan bir gençtir. Moda tasarımcı olmak isteyen abisi, kuzenleri, basketbol antrenörü Kürşad ve müzisyen olmak isteyen Sabri ile aynı evi paylaşan Ussal’ın başına tam da sınavdan önce beklenmek bir şey gelir. Uzun süredir hazırlandığı sınava bir gün kala talihsiz bir olay yaşayan Ussal, hafızasını yitirir. Yaşananlar karşısında ne yapacaklarını şaşıran ekip, Ussal’ın hafızasını geri getirmenin yolunu aramaya başlar. Gençler, bir ümit son yaşadıkları günü tekrar yaşatmaya çalışarak Ussal’ın hafızanı geri getirmeye çalışır.