Türkiye - Gündem 15.02.2018 11:33

Saray Muhallebicisi'nin Lezzet Hikayesini Yazanlar Bir Araya Geldi

Saray Muhallebicisi'nin Lezzet Hikayesini Yazanlar Bir Araya Geldi

Türkiye’nin ilk muhallebici zinciri Saray Muhallebicisi, 2017 Değerlendirme Toplantısını 8 Şubatta Wyndham Grand Levent’te düzenledi. “Lezzetin Hikayesini Yazanlar Buluşuyor” mottosuyla bir araya gelen merkez ve şube çalışanları 2017 yılını değerlendirdi. Toplantıda konuşma yapan Saray Muhallebicisi Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Topbaş, temeli sağlam bir gelenekten gelen, merkez ve şubeler olarak her geçen gün büyüyen kocaman bir aile olduklarını belirtti. Aileye katılan profesyonellerle sektördeki liderliklerini taçlandıracaklarını dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Türkiye’nin ilk muhallebici zinciri Saray Muhallebicisi, merkez ve şube çalışanlarının katılımıyla Wyndham Grand Levent’te 2017 Değerlendirme Toplantısını geçekleştirdi. 2017 yılı değerlendirilip 2018 yılı marka iş planı, öngörülen hizmet, değişim ve gelişimler paylaşılırken markadan beklentiler, fikirler ve öneriler geniş zeminde proaktif olarak ele alındı.

Fark yaratan lezzetlerin 83 yıldır değişmez adresi Saray Muhallebicisi, el emeği ve ustalıkla hazırladığı tatlılarıyla İstanbullu lezzet tutkunlarına 25 şubesiyle hizmet veriyor. Eşsiz ürün ve hizmet kalitesiyle lezzetin hikayesini yazanların bir araya geldiği organizasyonda merkez ve şube çalışanları çeşitli sunum ve konuşmalar ile tecrübelerini paylaştı.

“Temeli sağlam bir gelenekten gelen, kocaman bir aileyiz”

Toplantıda konuşma yapan Saray Muhallebicisi Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Topbaş, temeli sağlam bir gelenekten gelen, merkez ve şubeler olarak her geçen gün büyüyen kocaman bir aile olduklarını belirtti. Aileye katılan profesyonellerle sektördeki liderliklerini taçlandıracaklarını dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Geleneksel sütlü tatlıların değişmez adresinden yeni yatırımlar

Türkiye’nin en büyük manda çiftliğine sahip olan Saray Muhallebicisi, 83 yıldır aynı tarif ve yapım şekliyle hazırlanıp sunduğu birbirinden nefis sütlü tatlıları ile 2018 yılında yeni yatırım ve projeleriyle ses getirecek.

Gala Gecesinde Behzat Gerçeker ile Enbe Orkestrası sahne aldı

Başarılı şube ve çalışanlarının ödüllendirildiği gala gecesinde, Behzat Gerçeker ile Enbe Orkestrası sahne aldı. Geceye renk katan orkestra üstün performansı ile Saray Muhallebicisi’ne eşsiz bir gece yaşattı.