Spor 16.10.2018 04:04 Güncelleme: 16.10.2018 04:47

Seattle Seahawks Ve Portland Trail Blazers'tan Başsağlığı Mesajları

NFL takımlarından Seattle Seahawks ve NBA takımlarından Portland Trail Blazers, hayatını kaybeden sahipleri Paul Allen için taziye mesajları yayımladı.
Seattle Seahawks Ve Portland Trail Blazers'tan Başsağlığı Mesajları

Bertan ERMAN

Kulüplerin resmi Twitter hesaplarında şu ifadelere yer verildi:

Seattle Seahawks: Liderliğin bize ilham verdi. Teşekkür ederiz. Seni seviyoruz.

Portland Trail Blazers: Seni özleyeceğiz. Teşekkür ederiz. Seni seviyoruz.

"BİR ARKADAŞIMIZI VE BÜYÜĞÜMÜZÜ KAYBETTİK"

Russell Wilson'ın (#3) kişisel Twitter hesabından paylaştığı fotoğraf (Seahawks'un 48. Super Bowl şampiyonluğundan)

Seattle Seahawks ve Portland Trail Blazers'tan birçok kişi, Paul Allen'ın vefatından dolayı taziyede bulundu.

Seattle Seahawks'ın yıldız oyun kurucusu Russell Wilson, Paul Allen'ın vefatı ile ilgili, "Bir arkadaşımızı ve bir büyüğümüzü kaybettik. Saıyn Allen, olağanüstü vizyonunuz, bol cömertliğiniz ve hepimize inandığınız için teşekkür ederim. Örnek davranışlarınızla bizim daha iyi olmamızı sağladınız. Huzur içinde uyuyun." ifadelerini kullandı. Başantrenör Pete Carroll ise, yine Twitter'dan, "Paul Allen'ın vefatından dolayı derin bir üzüntü içerisindeyim. Onu çok özleyeceğim. İyi niyetli liderliği ve muazzam ilhamı asla unutulmayacak. Paul’in tutkusu, bağlılığı ve özveriliği nedeniyle dünya daha iyi bir yer. Onun mirası sonsuza kadar yaşayacak." açıklamalarında bulundu.

Portland Trail Blazers'ın yıldız isimlerinden C.J. McCollum da, Twitter hesabından Paul Allen için şu ifadelere yer verdi:

"Dünyayı daha iyi bir yer haline getirdiniz ve birçok kişinin hayatını değiştirdiniz. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim."