Magazin 13.08.2018 02:00 Güncelleme: 12.08.2018 21:33

Şebnem Ferah'tan Unutulmaz Harbiye Konseri

Yayınladığı ilk albümü Kadın'dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, önceki akşam Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında hayranlarıyla buluştu.
Şebnem Ferah'tan Unutulmaz Harbiye Konseri

 Sahneye yarım saat geç çıkan Ferah, yaptığı konuşma ile seyircilerden özür dileyerek, ''Sahne perdesinin sigortası attığı için zorunlu olarak konserimiz geç başladı. Görüyorsunuz perdenin bile sigortası atıyor gerisini siz düşünün.'' dedi.

Şebnem Ferah konserine son albümüne adını veren “Parmak İzi”, “Başka Bir Yol Var” ve “Küllerinden” şarkılarını peş peşe söyleyerek başladı.“Güzel arkadaşlarımız hoşgeldiniz” diyerek seyircisini selamlayan Ferah, konserine, “Çakıl Taşları", "Birileri Var”, “Mayın Tarlası”, "Sigara", "Sil Baştan" ve "Yağmurlar" gibi klasik haline gelmiş şarkılarını sevenleri için yorumlayarak, unutulmaz bir konsere daha imza atarak fırtına gibi esti.

Sahnedeki ışık gösterileri, özel olarak hazırlanan videolar ve Şebnem Ferah’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden müzikseverler, unutulmaz anlar yaşadı.
Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Şebnem Ferahı dinlemeye gelenler arasında; Gonca Vuslateri, Burcu Binici ve Alp Navruz gibi isimlerde yer alıyordu.


Pişti!

Bir dönem adı aşk dedikodularına karışan Alp Navruz ile Burcu Binici'de konserde pişti olurken, birbirlerini görmezden gelerek konseri izlediler. Konsere sevgilisi Emre Aydın ile birlikte katılan Burcu Binici'nin aksine konseri arkadaşlarıyla beraber en ön sıradan takip eden Alp Navruz, konser öncesi kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi. Başlayan yeni dizisiyle beraber imaj değişikliğini de giden Alp Navruz, ''Uzun saçtan da bir hayli sıkılmıştım benim için çok iyi oldu doğrusu. Normalde önceki dizim kısa süre önce bitti malumunuz. Normalde çalışmayı düşünmüyordum, tatil yapacaktım fakat gelen proje çok iyi olunca kaçırmak istemedim.'' dedi. Hayatında kimsenin olmadığını da söyleyen Alp Navruz, ''Bir gn aşık olursam bunu içtenlikle açıklarım ama şuan hayatımda kimse yok'' dedi.

Aşk yok ki panik olsun

Konsere arkadaşlarıyla beraber katılan Gonca Vuslateri, giymiş olduğu ayakkabısıyla büyük dikkat topladı. Geçtiğimiz günlerde bir erkek ile görüntülenmesiyle panik dolu anlar yaşayan Vuslateri, bu durumun hatırlatılması üzerine, ''Aşk yok ki panik olsun. En panik anlarımı şuan yaşıyorum her an düşebilirim.'' diyerek gülümsedi.