Magazin 12.11.2019 00:30

ŞENAY LAMBAOĞLU ATATÜRK İÇİN SAHNEDEYDİ!

Kendine özgü tarzıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı sanatçı Şenay Lambaoğlu, geçtiğimiz günlerde üst üste gerçekleştirdiği Balıkesir konserleriyle ilgi odağı oldu.
ŞENAY LAMBAOĞLU ATATÜRK İÇİN SAHNEDEYDİ!

İki gün boyunca Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahne alan Şenay Lambaoğlu’nun ilk konserinden elde edilen tüm gelirler, otizmli çocuklara gönderilmek üzere OBiDev Vakfı’na bağışlandı. Sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirilen bu konserde, otizmli çocuklar yararına yüklü miktarda bağış toplandı. Şenay Lambaoğlu, en güzel şarkılarını otizme destek veren sevenleriyle hep bir ağızdan okudu.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde ise Türk Silahlı Kuvvetleri Orkestrası ile sahneye çıkan başarılı sanatçı, Atatürk’ü ölümünün 81. yılında binlerce kişiyle birlikte büyük bir özlemle andı. Atatürk Oratoryosunu Yarbay Tarık Tan yönetiminde seslendiren sanatçı, Manastır Türküsü, Bülbülüm Altın Kafeste ve Çanakkale Türküsü gibi Atatürk’ün en sevdiği şarkılardan oluşan çok özel bir repertuarı dinleyicilerle buluşturdu.

Şenay Lambaoğlu, Atatürk’ü ile ilgili şu sözleri paylaştı; ‘’Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81. yılında saygıyla ve özlemle anıyoruz. Bize emanet ettiği Cumhuriyeti sonsuzluğa taşımak için Atamızın izinden yürümeye devam edeceğiz, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.’’

30 Kasım’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Cem Karaca Kültür Merkezi'nde sahne alacak olan Şenay Lambaoğlu, burada da İstanbullu hayranlarıyla özlem giderecek.