Vakıf Katılım web
Magazin 18.10.2018 02:00 Güncelleme: 17.10.2018 22:13

"Serenay"Koleksiyonu

Serenay Sarıkaya önceki akşam Levent Ferko Signature'de relam filminde oynadığı giyim markasının düzenlediği lansmana katıldı.
"Serenay"Koleksiyonu

Düzgün ve fit fiziği ile dikkat çeken Serenay Sarıkaya lansman öncesi basın mensubları karşısına geçerek soruları yanıtladı. Heyecanlı olduğunu söyleyen Sarıkaya “Bu markaya tekrar döndüğüm için çok mutluyum. Benim adıma güzel bir proje oldu oldukça heyecanlıyım. Bu projede daha “Serenay” koleksiyonu yapmaya çalıştık, tamamen benim tarzımdan esinlendik. “ dedi. Aynı markanın Kıvanç Tatlıtuğ ile de çalıştığı ve birlikte bir çekim olup olmayacağını yönündeki sorulara Serenay Sarıkaya “Bu markanın bileceği bir durum ama şuanda öyle bir proje gözükmüyor. “ cevabını verdi. Sevgilsi Kerem Bursin’in yeni sezonda İbrahim Çelikol ile birlikte rol aldığı “Müthiş İkili” dizisi içinde yorum yapan Serenay Sarıkaya “Gerçekten tam müthiş ikili oldular. İkiside birbiri ile uyumlu ikiside doğa turkunu umarım onlar içinde güzel bir proje olur. “ diyerek lansmanın yapılacağı alana geçti.

“Tam bir ev annesiyim”

Son olarak “Vatanım Sensin” dizisinde rol alan ve ekranlara ara verdiğini açıklayan Bergüzar Korel’de geceye katılan isimler arasındaydı. Yeni tarzı ile dikkat çeken Bergüzar Korel, bu dönemde bol bol dinlendiğini belirterek “Bütün zamanımı oğlum Ali ile geçiriyorum, bol bol dinleniyorum. Tam bir ev annesiyim ve bu durumdan çok mutluyum. “ dedi.

“Çekmeyebilirler mi?”

Geçtiğimiz yıl vefat eden Koç holding yönetim kurulu başkanı Mustafa Koç’un kızı Aylin Koç geceye sevgilisi Dilan Gerede Erkaya ile katıldı. Karşılarında bir anda gazetecileri gören ikili kısa süreli bir panik yaşayarak daveti düzenleyenlere “Söylermisiniz? Çekmeyebilirler mi?” diyerek tepki gösterdi. Daha sonra hızla asansöre binen ikili gecenin yapıldığı alana geçti.


Öte yandan geceye katılan isimler arasında son olarak Demet Şener ile boşanma aşamasında olan basketbolcu İbrahim Kutluay ile birlikte yaşadığı iddaları konuşulan Edvina Sponza’da vardı. Gazetecilere poz veren Edvina Sponza sevgilisi İbrahim Kutluay ilgili soruları duymamazlıktan gelerek koşar adımlarla asasöre bindi. Düzenlenen lansmana Yasemin Özilhan, Ezgi Mola, Bennu Gerede, Ayşe Kucuroğlu, Selma Ergenç, Elif Ayşe Boyner gibi isimler katıldı.