Magazin 18.01.2018 08:30

​Ses getiren kadınlar ödüllerini aldı!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Elele AVON Kadın Ödülleri'nde, duruşuyla ve başarılı çalışmalarıyla yılın ses getiren kadınları belirlendi.
​Ses getiren kadınlar ödüllerini aldı!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Elele AVON Kadın Ödülleri'nde, duruşuyla ve başarılı çalışmalarıyla yılın ses getiren kadınları belirlendi. Ödül alan isimler arasında Sıla, Gonca Vuslateri, Azra Kohen, Gülden Aydın ve Dilek Livaneli gibi kendi alanlarında fark yaratan, başarılı kadınlar yer aldı. Sunuculuğunu Mirgün Cabas'ın üstlendiği gece, Faiırmont Quasar'da düzenlendi. Dokuz kategoride verilen ödüllerde Yılın Oyuncusu Gonca Vuslateri, Yılın Şarkıcısı Sıla, Yılın Gazetecisi Gülden Aydın ve Yılın Yazarı Azra Kohen oldu. 

Ünlü isimler geceye ilgi gösterdi!

Geceye ödül alan isimlerin yanı sıra adaylar, sanat, medya ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri de katıldı. Halk oylamasının ardından nihai kazananları belirleyen jüri üyelerinden oyuncu Derya Baykal, Hale Soygazi ve Erdil Yaşaroğlu'da törene katılan isimler arasında yer aldı. Begüm Kütük, Saadettin Saran, Irmak Ünal, Pelin Öztürk, Ayşe Tolga, Ebru Destan, Jülide Ateş, Emine Ün, İclal Aydın, Pınar Deniz ve Selen Seyven de ödül heyecanına tanıklık eden ünlüler arasındaydı.

Sıla'dan Ahmet Kural sorularına veto!

Düzenlenen ödül töreninde 'Yılın Şarkıcısı' ödülünü alan Sıla, görüntü vermemek için büyük uğraş verdi. Töreni düzenleyen yetkililerden özel ricada bulunan ve tören alanına otopark kısmından çıkan şarkıcı, muhabirleri atlatmayı başardı. Ahmet Kural ile yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan ve geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran şarkıcının, özel hayatının sorulmaması için bu yönteme başvurduğu öğrenildi. Ödülü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Sıla, törenin gerçekleştiği alana alınmayan gazetecilere görünmeden oradan ayrıldı.