Magazin 15.01.2019 01:00

Sevcan Orhan Gazeteciler İçin Söyledi

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Basın Ödülleri Gecesi'nde geçtiğimiz akşam Türk halk müziğinin en başarılı kadın seslerinden Sevcan Orhan sahne aldı.
Sevcan Orhan Gazeteciler İçin Söyledi

Başarılı sanatçı, gece boyunca sevilen türkülerden sanat müziğine kadar seslendirdiği parçalarla ruha hitap ederken kırmızı elbisesiyle de göz kamaştırdı.

Tarihi Şirehan Otel’de gerçekleşen geceye, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve bazı vekillerin yanı sıra, İsmail Küçükkaya, Nazlı Çelik gibi gazeteciler de katıldı. Ödüle layık görülen gazeteciler ile geceye ve mesleğe katkı sunan isimlere plaket ve ödülleri takdim edildikten sonra davetliler Sevcan Orhan’ın gala konseriyle keyifli bir akşam geçirdiler.

Kendisini kulisinde ziyaret eden İsmail Küçükkaya’nın çok sevdiği türkü “Suzan Suzi”yi istek yapması üzerine sahnede okuyan Orhan, dinleyicilerden büyük bir alkış aldı. Sevilen sanatçı, türkülerin yanı sıra “Veda Busesi”, “Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın” gibi Türk sanat müziği parçalarını davetlilerle birlikte söyledi.

2 saat sahnede kalan Sevcan Orhan’a konserin sonunda, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, teşekkür ederek yöreye özgü “kutnu kumaş” hediye etti. Hediyesini İsmail Küçükkaya’nın ellerinden alan Orhan, bu güzel gecede olmaktan büyük onur duyduğunu dile getirerek herkesi selamlayarak sahneden ayrıldı.