Magazin 10.12.2018 11:37

Sevcan Orhan'dan Bağlama Şov

Türk halk müziğinin en başarılı kadın sesleri arasında olan Sevcan Orhan, Eskişehir Anemon Otel'de harikulade bir geceye imza attı.
Sevcan Orhan'dan Bağlama Şov

Konser öncesinde, kulisinde basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan güzel sanatçı, Eskişehir'e gelirken sahne kıyafetlerini yola çıktıktan sonra evde bıraktığını fark ettiğini, geri dönmeyip, gün içerisinde Eskişehir'i karış karış dolaşarak yeni kıyafet aldığını söyledi. Böylelikle de konser öncesi çok sevdiği Eskişehir’i gezme fırsatı bulduğunu belirtti.

Heyecanını basın mensupları ile paylaştıktan sonra sahneye yönelen başarılı sanatçı, bekleyen dinleyicilerini Aşık Mahzuni'ye ait eserlerle selamladı.

Topkaya Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi kapsamında konuk olduğu Anemon Otel sahnesinde devleşen Sevcan Orhan, Edirne'den Ardahan'a seslendirdiği türkülerle etkinlik alanını dolduran bin kişiye harikulade müzik ziyafeti çekti. Güçlü yorumunun yanı sıra duru güzelliğiyle de göz kamaştıran Orhan, sık sık çiçek yağmuruna tutuldu.

Hayranlarının fotoğraf çekilmek için sıraya girdiği gecede hiç kimseyi geri çevirmeyen genç sanatçı, abisi Cihan Orhan'la yaptığı muhteşem düette ise bağlamayı eline alarak bağlama şov yaptı. Yaklaşık iki saat süren konserini yoğun istek üzerine yarım saat daha uzatan Sevcan Orhan, programını alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde noktaladı.